Konu hexen tarafından (13.01.09 Saat 17:15 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
evettt XU100 25900 olan tepki yeremize geldi ve 33.800 den short lar yerine kondu.. stop 26.300 ün geçilmesi..
bu hareket hacimsiz bir tepki
yoksa yeni zirvelere bi ........
rallir ralli ralli ...![]()
15 dak. al versin o zaman poz. alayım..9 ocakda ki gibi olur olur....o zamanda 5 dak. al vermişdi..ama 15 dak sat idi..saat 16;30 dan sonra şelale olmuştuk..5 dak. fena çarpmışlardı..
systems
5 dakk long sinyalde 15 dakk long sinyalde gun short sinyalde
ben cok yoruldum bugun..
sindi systems ne diyo?
gun system short siynal oldu icun bu yukarya harket beli kitlece short fırsat olyor bundan sebep eyer yukarya gitcesek zorlanma normal olur ondan saçma harket gorme normal olur saçma harkette sacma harket etmeme doru olur dikat olun
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri