Konu sazan tarafından (13.01.09 Saat 15:55 ) değiştirilmiştir.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Abd`de kucuk ısletmeleırn guvenı aralık ayında gerıleyerek son 35 yılın en dusukıkıncı degerını aldı. Endkesın degerı ıkıncı dunya savası sonrasındakı en buyuk ekonomık bozulmanın yasanmakta oldugunun altını cızdı. Ulusal bagımsız ısletmeler federasyonu (nfıb) tarafından yapılan acıklamada aralıkayında kucuk ısletmeler ıyımserlık endeksının 2.6 puan dususle 58.2 sevıyesıne gerıledıgı duyuruldu
33125 ten tekrar short um.
5 dak sistem 33.000 den al verdi...ama 15 dak. sat da...
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
33000 uzun...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
fulledimm kısaları hayırlısı
Bence bugün DJI en az + % 2 lik bir tepki verecek fakat beni dinlemeyin acemiyim benSanki ilk sinyali altın verdi 814 iken 822 ye yükseldi ah be Astatin, altın alınır mı diye sormuştum bak ne oldu olsun riskliydi zaten
![]()
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
US 15:30 verisi önemli iyi gelir mi sence NUNU?
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
SABAH BURDA EV ALETLERİ İLE OYNAYAN BİR ARKADAŞ VARDI KİMDİ O ?
zarar yüzde 10 felan demişti benim yüzümden..
Bernanke yeni bir şey söylemiyor, bilinen şeyleri tekrar ediyor şimdilik
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri