catedralim sabah ilhal etti ondan 32300 dedim positive uyumsuz korkyorum amma halen 33400 asayasında 30 000 potanstayız
25200 yeresini asaya gecmese positive uyumsuz calısma potans olur yukarya tepki doru olur..
catedralim yukarda korktun varmı?
systems
5dakk short 15 dakk short gun short sinyalde
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Konu hexen tarafından (13.01.09 Saat 13:51 ) değiştirilmiştir.
Sazan shortları azaltmadan devam etmektedir. Düşüş hedefi olarak 32.1'i görüyorum. Daha önce, ya sistem al derse yada 33.45 üstüne çıkılırsa shortlar kapanır.
Bol Kazançlar.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
32.300 de hemfikiriz.. Ama yukarı giderken oluşan yükselen takozda şık bir boğa tuzağı yapıldı.. Şimdi de 32.000 e kadar bir sarkma olursa yeni short açılması taraftarı olmam..(Şu aşamada da değilim) Burda da ayı tuzağı yapılabilir..
Yukarıda 34.500 leri takozun hedefi olarak hesapladım.. 32.675 üstünde kaldığı müddetçe vadeli takozun dışına atmaya meyilli..
nedersin?
Ben de kapattım 32725 den.. 1200 puan kar...sabredemedim ... çok utanıyorum![]()
![]()
BANGA mühim
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri