Amerika verisi iyi geldi
51 milyar dolar açık beklenirken 40 milyar geldi iyi yani![]()
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
ABD'DE KASIM AYI DIS TICARET ACIGI 40.4 MILYAR DOLAR OLDU (BEKLENTI: 51 MLR, ONCEKI: 57.19 MILYAR DOLAR)
-MATRIKS-
bu yeni
hexen bizi diskoya ve o yerelere götür
BANGA mühim
33300 ustesi olur eyer 15 dakk system long signal olur bu 33800.34000 yeresine kadar shorts stop dan sebep atak olur
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
bugunku formasion ön hedef yeresi 338xx civarda ona dikat olun
![]()
Konu hexen tarafından (13.01.09 Saat 17:01 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
soğuk kanda olun panic islem kacın
postu kaptırıyorduk az kalsın ucuz kurtuldum
Konu hexen tarafından (13.01.09 Saat 17:23 ) değiştirilmiştir.
[QUOTE=hexen;71922]bugunku formasion ön hedef yeresi 338xx civarda ona dikat olun
bence 34150 civarı..
![]()
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri