dikkat dun baslayan apsd azalmasi (fiayatlar nispeten dipten donup artarken)bugunde daha siddetli devam ediyor.(sn vobixe tesekkurler)
dikkat dun baslayan apsd azalmasi (fiayatlar nispeten dipten donup artarken)bugunde daha siddetli devam ediyor.(sn vobixe tesekkurler)
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
şu cim de kaç gündür shortladıgı 6 7 bin lotluk kontratları kapasa artık ne iyi olur![]()
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Full kısalar kapatıldı, uzuna geçtim bakalım...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
öff eskiden iki tarafta da 50şer 60ar kontrat olurdu.
şimdi 200er 300er kontrat.
bekle ki kademe kalksın ya da insin.
bu ne ya
![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Kusura bakmayin disari cikmistim.
Gorusum su;
Dun 30.800 gecildikten sonra LONG a dondu piyasa.
Ve bu LONG da ustte 31.700/32.000 ve 32.500 direnc noktalari var.
Bu yaklasik 1700 puanlik bir trend oluyor.
Boyle seyleri yakalayinca kiprasmamak lazim.
Arada direncler geri cekilmeler, gevsemeler elbette olacak.
1 yerde terse dustunmu cabucacik terse pozisyon alamiyorsan, araci kuruma odedigin komisyon yuksekse, boylesine trendleri takip etmekte yarar var anlaminda yazdim.
RALLiLER ALTIN VURUSTUR..
TEKNiGE iNANMA TEKNiKSiZ KALMA
Bikmisbroker
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri