Trend takip etmekte fayda var.
Zirt Pirt islem yapip araci kurum zengin etmemek gerek.
Trend takip etmekte fayda var.
Zirt Pirt islem yapip araci kurum zengin etmemek gerek.
RALLiLER ALTIN VURUSTUR..
TEKNiGE iNANMA TEKNiKSiZ KALMA
Bikmisbroker
31150 uzun..veriye sistem yönünde.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
ben söyleyim hedefi 32000
sabah bakmıştım tobo vardı boğazı 30800 deydi,
hedefi 32 de.
Konu traderx tarafından (19.02.09 Saat 16:34 ) değiştirilmiştir.
-yine açıklama geldı malıye bakanlıgndan
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Dow nasıl açılır. Yükselişle mi düşüşle mi _?
Haberlere göre yükselişle açılması lazım...
yapılan bütün hamleler deflasyona girilmemesi içindir. girilmeyecektir. senaryo resesyondur ancak yerini depresyona bıarakacaktır, kaçınılmazdır. aman kısa vade algılanmasın. ayrıca hamlelerde yanlış yapılmaktadır.
Konu jelibon tarafından (19.02.09 Saat 16:44 ) değiştirilmiştir.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Dow'un kurtuluş için fazla zamanı kalmadı
Theodoor Gilissen Bankiers'ten teknik analist Edward Loef, tehlikeli şekilde Kasım ayı kapanış düşük seviyelerinin etrafında dolaşan Dow Jones Industrial Average'ın başka bir dibe vuruşla karşı karşıya olduğunu ve gelecek birkaç seansın diğer endekslerle birlikte kaderini belirleyeceğini söyledi. Loef, satış baskısının tırmandığını gördüğünü ve fazla zamanın kalmadığını belirtti. Loef'e göre 8,000 eşiğinin kırılmış olması nedeniyle zamanla Kasım ayı düşük seviyelerinin altına inilecek. Dow, Çarşamba günü 7,555 puandan kapandı 7,552 olan Kasım düşüğünün çok az yukarısında.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri