Bu gece dow u çok pis alacaklar şimdiden kapanış tahmini yapıyım 7840.47
Bu gece dow u çok pis alacaklar şimdiden kapanış tahmini yapıyım 7840.47
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Dow'un açılışı taban 7600 olmalı bence.
Geçenki gibi %9 çeksede 32900 leri görsek, çok mu istedim , acaba, çok zamanda kalmadı ama....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Grafikler günlük incelendiginde 5 günlük hareketli ortalama olan 31,325 seviyesinin direnç noktasi oldugunu görüyoruz . Kisa vadede bu seviye önemli . 31,325 direncinin hacimli asilmasi halinde ise hedef 22 günlük hareketli ortalama olan 32,500 seviyesi olacaktir . Haftalik hareketli ortalamalar genelde ilk test edildiginde destek ve direnç olarak iyi çalisir. O yüzden 31,300 bölgesinden gelebilecek kar realizasyonlarinda 30,950 - 30,600 seviyeleri destekler olarak beklenebilir . www.ekinvest.com
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
tcell de ne kadar iyi tutundu heralde endeks 26 ları bulsa bu sefer tcell 10 ları devirir
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
sp direnç 804.
destek 741-752.
nasdaq destek 1460, 1434, 1400.
direnç 1500, 1537.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Sevgili Vob Trader ın dediği gibi don gömlek fanle endeks long.. Altın short devam![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
31125 kısaları 31200 den stopladım.....uzun devam.....tırstım......
çok heveslenmeyin yukarıda.....
bütün dünya böyle yukarı yapacak deyip beklerken gitmez bu dowwww.
önce aşagı yapar kanımca........
Konu mbm tarafından (19.02.09 Saat 17:05 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri