[ımg]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=6972&stc=1&thumb=1&d=1 348177131[/ımg]
bu grafı atmadan geçemeyeceğim.
şekil a da gözüktüğü üzere baist 10 ho jelibonun türk piyasasına en büyük armağanlarından biridir.
Yine şekil a da gözüktüğü üzere 10 ho her iki yükselişi de kemiksiz yakalmıştır.
üstelik ekran seğretmeye gerek kalmadan sadece geceleri kontrol ederek stressiz baş ağrısız.
Elimizde bu graf varken ''kardeşim ben vobda para keybettim'' diyen herhangi kişi suçu kendinde aramalı ve derhal hesabı kapamalıdır.
Borsa macera ya da kumar değildir.
Borsa şekil a da gözüktüğü üzere çok kolay birşeydir ve asla kumarla uzaktan yakından alakası olmayan birşeydir.
Borsa size kumar gibi geliyorsa bilin ki bu sadece ve sadece sizin kişisel hatanızadan dön duru bir mok sanmanızdan kaynaklanmaktadır.
Borsa için öyle anormal sistemlere falan da ihtiyaç olmadığını ekteki grafik kanıtlamaktadır.
Borsa çok basittir, iki ho yeter 10 ve 21.
özellikle 10 ho jeliboncada neredeyse 2 yıl öğretilmiş bir konudur dönüp dönüp her seferinde bunu anlatacak halim yok, geçmişte defalarca anlattım, grafik %100 başarısını kanıtlamaktadır.
Jelibon.
Yer imleri