Amma mal kitlediler
Enayi öküzlere trde
Ne diyosak o
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
yeni short 1758.3 te,....
zaman 5 minutes,....
düzeltme, 1756.3 oldu,...
![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
üstad bu lafı üzerime alıyorum
ama sadece gülüyorum
kimseyide gazlamadım
hazirandan beride tr piyasasını becere becere mırdar ettim
grafınıda yarın atarım son kez.mis gibi zaman ve fiyat grafını
dediklerim ortada
burda sadece tr ile ilgili yazan benim
yazdıklarınızdan millet beni anlayacak
kolay gelsin herkese
emekleriniz için de sonsuz teşekkürler
yarın grafı atar bitririm işi
sizede kolay gelsin
acemi ew ci passat
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
1740. a kadar olan ani düşüşler alım gerektirir ani olacak ama,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
1754.19 short mevkii,...
buarayı meşgul etmek istemiyorum, ....konu şu bu verilen değerlerden önce short riziko içeriyor,...
benim orada bir müddet devam edecem,....
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
1750 ye de shell limit yazdım cümleten ii akşamlar haraket olsunda berekette olur
-----
1752-1757 direnç.
jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Destekler 1732-1736 ve 1710-1720.
Dirençler 1753-1757 ve 1764.
jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri