Dolunay pencereyle itki olmayan ve olmadığını ve olamayacağını defalarca söylediğimiz ABC düzeltme bitmiştir.
Yeni aya yükseliş beklenilendir.
MÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.
BÜTÜN DÜŞÜŞLER ALIM FIRSATIDIR.
Jelibon.
Dolunay pencereyle itki olmayan ve olmadığını ve olamayacağını defalarca söylediğimiz ABC düzeltme bitmiştir.
Yeni aya yükseliş beklenilendir.
MÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.
BÜTÜN DÜŞÜŞLER ALIM FIRSATIDIR.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
gERİSİ tIRIVIRI.
jELİBON.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
26 EYLÜL BORUSAL DİP. ZATEN YA 24-26-27 DE YA DOLUNAYDA DÖNER DEMİŞTİK. 29 AGU DOLUNAYIN - 72 SAAT 26 SIYDI.
YENİ AYA YÜKSELİŞ ÖNGÖRÜLENDİR VE BULLİSH MARKET KARARKTERİDİR.
dOLUNAY PENCEREDE OLUŞACAK 4 TRADE GÜNÜ İÇİNDEKİ BÜTÜN DÜŞÜŞLER ALIM FIRSTAIDIR.
SHORTMU=ETEK.
JELİBON.
Ne zaman teyid alır?
Zirve yenilenince.
Yenilendiği anda da 25 ekime bir daha asla short yok.
Jelibon.
şartlar
2,29 altına düşmeyecek
2,3257 üzerinde kalacak
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Dünkü altın ewin
aksinde
kombinasyon da olabiliriz.
Jelibon.
Eylül ortasında başlayan Yeni aydan başlayan düzeltme bittimi?
20 sinde 1787 ile başladı.
4 gün sürdü.
Dolunay -72 saate düştü.
50 puan.
Ve tepti geldi yine aynı yere.
Görünüş dolunay eksi 72 saatte dipledi gözüküyor.
Diplediyse 1790-1840 kritik orta vade yeresine girecektir.
Ekim ayı içinde 1790-1840 ardına tekrar 1740 ları göreceğiz.
Jelibon.
Aksinde Kombinasyondadır ve 4 günlük düzeltme ve çabuk dip nedeniyle bu kombinasyon aklıma geliyor.
Hala düzeltme de olabiliriz.
BUNU YAZMAK CESARET İSTER, OLUR OLMAZ AMA BİZ YAZARIZ.
NE OLABİLİR BİZİM İŞİMİZ.
Buındaysak yatırımcı için altını almak için son bir fırsat daha gelecek demekdir.
Şu an X dalgadayız ve bitince Y dalga 2000 ler için son alım fırsatı olacaktır.
DİKKAT EDİN BUNDA DEĞİLSEK 26 DİBİ HALİHAZIRDA Y DİBİDİR VE PİYASA 1800-1840 GÖRÜR.
Kombinasyon için X dalga 1788-1790 ve 1798-1810 dan birini tepe yaparak Y aşağıya yerini bırakabilir. Y aşağı double three ya da triple three ile son alım fırsatını verecektir.
SHORTMU???? ETEK. Bull piyasalarda short diye birşey yoktur.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri