euro altında bır fılm donuyor dusmedı gıttı....
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Altın ve gümüşte 4 döngü yukarı olabilirmi?yani ekim 23-29 a kadar yukarı olabilirmi teknik ,garfik analiz olarak soruyorum?
16-17 72 saatten sonra tepe yenilem dolunaya artacak demekdir.
Gerisi tırıvırı.
ALOOOOOOOOOOOOOOOOOO papatyam gerçek olacak
alayı komada.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bu 1785 tek noktadır üstü 1800 dür.
Tek nokta 1785.
Yeni mi vardik? Hayır.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
yanlız dikkat edin önemli olan 55 ten yakalamaktı fazla uçmaz dipten minimum 50 puandır
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Gümüşe scalp yapılır şimdi de kimse yapamaz.
Jelibon.
Altında teknik veya temel değil sadece insani davranışlara bakarak söylüyorum şimdilik kesinlikle kırış oldu diyemeyiz tabi belki spike yapacak ama bu tepenin kırılması ile beraber Herkes TEPE ARAMAYA başlar burasıydı şurasıydı derken ikibinleri görür bence...
Önemli Uyarı
“Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.”
foto yani 1805 dıyorsun mınımum...gümüşte kaca tekabul edıyor acaba?
Önemli Uyarı
“Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.”
Ha ha fırladı gümüş komadalar.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri