Rooks Nickli Üyeden Alıntı
görüyosun dimi astatin zamanında sende bizim gibiymişsin.ama şanslıymışsınki senin karşında teo gibi paylaşımcı biri varmış.paylaşımcı olmayanada kızıyorum anlamını çıkarma hemen burdan.paylaşıcam diyip milleti kandıranlara kızıyorum.
ayrıca sen bana sisteminin bağırsaklarını görmem lazım dedin ilk sen istedin yani sistemimin formülünü görmek yani ben seni zorlamadım.hatta sıkıyosam seni kusura bakma gibilerinden mesajlar attım.ayrıca o formülü beğenmemiş olabilirsin voba ilk başladığımda kullandığım bir formüldü.ama sen şuan bilgilisinya beğenmediğin formülleri aşağılamakta hak buluyosun kendini.neyse önemli diil.ben bu işte yeniyim senin gibi sazan abimiz yok bize yardım edicek tek başımayım bu işte.biri bana yardım edicek diyede yalaklanıcak halimde yok senin gibi.
konunun uzamasının sebebi senin avukatlık yapıp işi kişiselleştirmen.sanane senmi açtın topiği sazanın dili yokmu.sanamı düştü elalemin tasası.yalancı falanda diilim aksine çokta dürüstüm.hemen çirkefleşmeye başladın bakıyorum sazanı koricam diye.nasıl bir sistem verdiyse artık sana
Yer imleri