220 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Bir sistem yaratmak.

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Rooks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    görüyosun dimi astatin zamanında sende bizim gibiymişsin.ama şanslıymışsınki senin karşında teo gibi paylaşımcı biri varmış.paylaşımcı olmayanada kızıyorum anlamını çıkarma hemen burdan.paylaşıcam diyip milleti kandıranlara kızıyorum.
    ayrıca sen bana sisteminin bağırsaklarını görmem lazım dedin ilk sen istedin yani sistemimin formülünü görmek yani ben seni zorlamadım.hatta sıkıyosam seni kusura bakma gibilerinden mesajlar attım.ayrıca o formülü beğenmemiş olabilirsin voba ilk başladığımda kullandığım bir formüldü.ama sen şuan bilgilisinya beğenmediğin formülleri aşağılamakta hak buluyosun kendini.neyse önemli diil.ben bu işte yeniyim senin gibi sazan abimiz yok bize yardım edicek tek başımayım bu işte.biri bana yardım edicek diyede yalaklanıcak halimde yok senin gibi.
    konunun uzamasının sebebi senin avukatlık yapıp işi kişiselleştirmen.sanane senmi açtın topiği sazanın dili yokmu.sanamı düştü elalemin tasası.yalancı falanda diilim aksine çokta dürüstüm.hemen çirkefleşmeye başladın bakıyorum sazanı koricam diye.nasıl bir sistem verdiyse artık sana
    Laf kalabalıklarına değil, sadece iftiralarına yanıt vereceğim.

1) Formülünü aşağılamıyorum. 2500 trading kitabı portfoyu olan birinden daha farklı bir sistem beklerdim diyorum. Mesaj farklı. Hem 2500 tradiibg kitabı portofyu olup hem de nasıl yeni oluyorsun ıda ilginç..

2) ben sana sistemin bağırsaklarını görmem lazım demedim. Her sistem için standart filtre yoktur, filtre sisteme göre tasarlanır, sistemi görmeden al şu filtreyi kullan dmeek yanlıştır dedim. en önemlisi sistemini bana gönderme!!!! dedim. Buyur bilgiler bunlar, şu siteyede bak ordada bilgiler var dedim.

3) Sazan bana sistem mi vermiş...Nerdeeeeeeee...Ama elimdeki sistemi geliştirmede çok ciddi katkısı olan bilgiler verdi ve kaynaklar önerdi. Hani sizin SAZAN a bol bol hakaret ettiğiniz paylaşım tarzı sayesinde öğrendiğim şeylerden bahsediyorum!!!

4) Evet ben avukatım. Bir tarafda karşılıksız bilgi ve analizlerini paylaşan biri, öbür tarafda tamamen haksız nedenlerle onun açtığı topiğe ve kendisine saldıran birileri varsa ben orda tarafım. Gerekirse de avukatım. İki nedenle avukatım a) Paylaşıma engel olduğunuz için b) Topiği torpillediğiniz için

Sana bir koşulla yalancısın dedim: eğer seni yönkendirdiğim sistenin vobmatriis.com değil de vobsinyalleri.com olduğunu iddia ediyorsan yalancısın dedim ve sen hala bunu düzeltmedin. O konunun özeti şu; seni yönlendirdiğim sitenin hala vobsinyalleri.com olduğunu iddia ediyorsan yalancısın, yok yanlış hatırladım, ama zaten vobmatris.com u da okummaıştım çünkü ben hazıra konmak benim yerime başkasının çalışmasını istiyordum diyorsan sorun yok.
    BANGA mühim

2. The Following 4 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri