Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aferin çok zekice bir yorum.

1) Bir de bu bütün tartışmalara, benim dahil olduğum ve bir kaç kişinin yasaklandığı tartışmalara bir örnek verirsen daha memnun oluruz.

2) Olduğunu söylediğin o tartışmalar esnasında bu görüşlerini neden söylemedin? Şimdimi aklına geldi. Şimdi mi dikkat ettin? Yoksa o zamanlar PM ile sistemler konusunda günde 8-9 mesaj atarak bana soru sorduğun ve yanıtlarını aldığın için, o zaman görmek mi işine gelmedi?

hahaha astatin bak burası bir paylaşma sistesi.. pm olsun topicte olsun soru sormak ayıp değildir. Ama sen bu konuları öyle bir açıyosunki sanki soru sormak ayıpmış gibi eksiklikmiş gibi yorumluyorsun.

Az önce rooks'a da aynısını yaptın. yok özelden sordun yok forumdan sordun...
güzel kardeşim sistem sistem diye forumda ağladığın zamanları sorduğun soruları ben hatırlıyorum hala... Şimdi biz soru soruncamı ayıp oluyor bu??

hatırlamayanlar içinde bazıları burda.
Bu astatin denen vatandaş şimdi biyerlere gelmiş ya! nerden geldiğini nasıl geldiğini unutmuş, soru sorduğum için beni ve rooks'u ayıplıyor!!

Gülerim sana astatin.. sadece gülerim.. Ve bundan sonra yazdıklarını ciddiye bile almam....