220 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Bir sistem yaratmak.

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Rooks,

Yazdıkların öncekilerin tekrarı gördüğüm kadarıyla o yüzden tekrar tekrar aynı şeyleri yazmayacağım senden farklı olarak.Bir sürü ilgili ilgisiz spekülasyon, kehanet, yok öyle olacaktı zaten, yok zaten bu topik ölecekti, yok sazan formül verecekti, yok sen tanıyorsun vermeeycekti, vs. v.s bir sürü laf kalabalığı. Uzun uzun yazılarını da okumadım tamamını. Ancak bir konudaki yalanına yanıt vernek zorundayım.
    1) Senin bana ilk gelişin, elimde sistem var ama çok sinyal veriyor bunu nasıl azaltabilirim v.s. üzerineydi. Ben de sana filtre kullanman gerektiğini söyledim basit bir bir iki örnek verdim. Ayrıca bir site önererek orda bu konuda yazılmış yazıları da okumanı söyledim. Bu site senin söylediğin gibi, bu işlerden para kazanan vobsinyalleri.com değil sadece bu tip bilgilerin bulunduğu ve ticari olmayan ve temel bazı bilgilerin bulunduğu vobmatris.com sitesiydi. Bunu hemen düzelt.
    2) Daha sonra filtrelerle ilgili pek çok soru sordun bana. Ben de sana vobmatris.com da bunların yanıtları vardı okumamışsın da dedim ama yanıt da verdim. (Bu kadar bilgiye susamış bir kişi, 5 tane türkçe makaleyi okumaya üşenmişti yani!). Ya hazırcısın ve o sitedeki yazıları hiç okumadın ki ,sistenin adını bile hatırlamıyorsun ya da bilinçli olarak seni vobsinyalleri.com gibi ticari bir siteye yönlendirdiğimi söyleyerek onursuz bir davranış gösteriyorsun ve yalancısın.
    3) Ben sana istemem gönderme ve sistemini başkalarıyla paylaşma dememe rağmen sistemini bana gönderdin ve bunla uğraşıp iyileştirirmisin dedin? Ne oldu? Hani hazırın kolayın peşinde değildin? Daha önce senle paylaşılan filtrelerin bir tanesi ile bile oturup üzerinde düşündün mü? Hayır..neden hayır, çünkü filtrelerle ilgili yazışmalarımızdan çok kısa bir süre sonra, düzeltmem isteğiyle sistemini bana gönderdin.
    4) Gönderdiğin sisteme gelince : 2500 trading kitabı bulundurduğunu söyleyen biri için, daha farklı bir sistem olmasını beklerdim!!!!!
    Sonuç: Gayet net. yannıışş Rooks yine yanlış..Rooks yanlış, yazdıkları yanlış ve hatta yalan. Rooks hazırcı. 2500 trading kitap portföyü var, ama topiklerde gezip 1 satır değil de daha uzun hazır kodlar vermediği için insanları karalıyor ve hakaret ediyor.

O kadar insanın bu topiğe yazdığı mesaja ve biz izliyoruz izlemek istiyoruz ifadelerine rağmen hala burada neyin mücadelesini veriyorsun?
    BANGA mühim

2. The Following 6 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri