bu kadar savunduğun biriyi gayet iyi tanıyosundur.o zaman benim yerime sen tahmin yapabilirsin.vericekti ama senin yüzünden vermedi diyebilirdin ama diyemiyosun çünkü sende vermiceğini adın gibi biliyosun yada vericeği bilgilerin incir kabuğunu doldurmicağını çünkü verilmemesi taraftarısın.ordan burdan copy pastelerle insanlara yardım ettiğini sanıyosan ve üstüne copy paste yaptıktan sonra yok şurayı burayı iyice okuyun gerisi size kalmış diyosan sözlerim senin içinde geçerlidir.vobsinyalleri sitesinden alıntılar yaparak insanların bişiler üretmesini beklemek bir yardım diildir.her dakka grafik yapıştırmak ordan burdan longladım shortladım demek yardım diildir.saraylının sistemine modifiye yapıp sorulduğunda orasıda bana kalsın demek yardım diildir.
ve hala topiği baltaladığımı düşünüyosun.neden böyle bişey yapimki.tavrımın sert olması beni suçlu yapabilir ama bu fikrimin yanlış olduğunu göstermez.kimse böyle tavırları sevmez bunu biliyorum ama doğru söyliyeni 9köyden kovarlar.neden kovarlar çünkü doğru olduğu için.çok enteresanki benimle karşıt fikirli herkes sazan beyden gerçekten bişiler alabiliceğine inanmış.bende iddaa ediyorum alamicaklardı diye nitekim alamadılarda.bu benim suçummu.ben kimimki , o kadar değerlimiyimki birini küstürücek kadar.insanlar değer verdiği insanlara karşı küserler diğerlerini takmazlar.küstüğüne inanıcağımı sanıyosan beni aptal falan sanıyosun heralde.bak şuna razıyım.beni sayın hellim banlasın bidaha bu foruma giremim ama bu topicte adam gibi bişi yaratılsın.
sen hala benim bu topicten bir beklentim olduğunu düşünüyosun ilginç bir şekilde.kurnaz olsaydım bu yazdıklarımı 14 şubat günü yazardım.bekliyebilirdim bişiler çıkıcak diye.ama çıkmicağını biliyodum.daha baştan kofti çıktı.bu kadar tecrübeli ve bilgili biri ve olgun biri, nasıl olurda sistem yaratmaya böyle biyerden başlar diye kimse kendine sormuyo ama ben ref+3 ref-3 yapılarak biyere gelinmez dediğimdemi sorgulanıyorum.çokta umrumda sorgulanmak.benim anlatmak istediğimi anlıyan anladı anlamıyanlarda sazan ve astatin beyden bilgi alıcam tecrübelerinden yararlanıcam umuduyla topiğe devam etsinde görelimde bende burda g.. olim..
sen sistem nedir diye sorduğunda şu formül buna nasıl çevrilir diye sorduğunda istediğin her cevabı aldın yanlışmıyım? teo ve saraylıdan aldın bu cevapları yanlışmıyım? o zamanlar sistem arayışı içinde biri olarak açılan her forumun formüllerle dolu bir forum olmasını istedinmi istemedinmi?
şimdi bana şunu söyle: sayın sazan bugüne kadar ne vermişte bu kadar inanıyosunuz güzel bir sistem yaratıcağına.arkadaşlık saygı ve itibarını savunuyosan onu bende savunurum gördüğüm kadarıyla hepsi var sazan beyde ama paylaşım var dersen orda tartışırım.copy pasteler tembellere paylaşım olarak gelir.internette olmıyan ama sazan beyin verdiği birtane sistem veya stratejiyi yaz bana haklısın dicem.traderonlinedaki sistemleri buraya copy paste yaparak diilde ordan 1 tanesini alıp onu beraber geliştirmek arasında uçurum var.bu farkı görebildiğin zaman tekrar konuşuruz.
ayrıca madde madde bişiler yazmışsında cevap vericek bişi bulamadım.neyine cevap veremicemki satırlarca şey yazıyorum cevap vermektenmi korkucam anlamadımki.ayrıca olayı kişiselleştirmiyorum aksine sen kişiselleştirip konuyu aramıza attın avukatlık yaparak bide sinirlendin.çok gereksiz.benim konuyu uzatmamın tek sebebi gerçekten doğruyu söylüyo olmam ve bunun arkasındayım.ama olaylar sanki sazan beyi sevmiyomuşta onu baltalamak istiyomuşum gibi görünüyo.halbuki alakası yok.sadece izlenimlerimi söylüyorum ve doğruluğunuda kanıtladım.aa pardon benim tavrım sert olmuş ve küsmüşmüş.suçlu benim yanisanırım sende böyle yapıcan günün birinde topic açarsan 2 kişi gelip seni küstürebilicek.bu işler bu kadar basit yani.içindeki yanıp tutuşan bilgi verme aşkı birden sönücek dimi.çocukmu kandırıyosun...

sanırım sende böyle yapıcan günün birinde topic açarsan 2 kişi gelip seni küstürebilicek.bu işler bu kadar basit yani.içindeki yanıp tutuşan bilgi verme aşkı birden sönücek dimi.çocukmu kandırıyosun...
Alıntı
Yer imleri