350 kısa stop loss 375 in geçilince altıın sağlam doldurulmasıyla aktif alım nerden alırsa
350 kısa stop loss 375 in geçilince altıın sağlam doldurulmasıyla aktif alım nerden alırsa
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
5 dk uyumsuzluk var negatif.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
55000 stoplu full shortum.No işlem.Paraysa para.Donsa don.Gömlekse gömlek.Hepsi mevcut 55000e kadar karşılamaya Allaha şükür.![]()
üst boll. bandla fiyat pis kapışıyo 15 dklıkda.. bakalım bb mi fiyatı geri püskürtecek yoksa fiyat mı bb yi eze eze açacak yukarı doğruu..çok heyecanlı...![]()
doğru söylüyorsun gökhan.. bende bi ara histem ile sistem arasında kaldım, dibe vurdu portföy.. dedim ne yapıyorsun, kendine gel..![]()
şimdi bütün sistemler tüü kaka diyerek, sistemlerin hep kötü tarafını görmeye çalışarak (resmen psikoloji savaşına girdim) kendimi sistemden soğutma çalışmaları başlattım..
fena sonuç vermedi ama..
![]()
histeme daha rahat adapte olabiliyorum hiç olmazsa.. borsada çelişki insanı bitiriyor..
son manileride 250 den şortaldım..full şortos..ortalamos maliyetos 42875 os...ahos disiplinos ahos...
ispanyolca konuştuğum günler hep kazanmışım geçen hafta..bakalım şimdi nolcak
gene flatingen sistemli.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Yine kazanamaz isen zaten bir yiğit yani ben vobtan siliniyorum.Çünkü ekranı kapattım.Allah ne verdi ise son limitleri kullanarak shortladım.Bu arada resimde yanımda bulunan bebek dün bir ingilizin kucağına zıpladı.Diskodan dışarı çıktılar(Sanırım fiyatta anlaşamadılar)geri geldiler.Sonra başka bir ingilizin kucağına zıpladı.Onda anlaştılar.Sabaha kadar dans ettiler.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (10.06.09 Saat 14:18 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
ms ye veri aktarımında problem yaşayan var mı..
veri aktarımının otomatikman kendiliğinden olma imkanı yok mu..sürekli manuel yapıyorum..
Konu abka tarafından (10.06.09 Saat 14:21 ) değiştirilmiştir.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri