Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
benim sistem yine al oku koydu..birazdan sat verir..huyu böyle..
10/06 13:21 FİTCH/PARKER, "TÜRKİYE IMF'SİZ DE RESESYONDAN ÇIKABİLİR,ANCAK BU BİR RİSK"
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch'in gelişmekte
olan Avrupa ülke notları birimi başkanı Edward Parker, Türkiye'nin
IMF olmadan da resesyondan çıkabileceğini ancak bunun bir 'risk'
olacağını söyledi.
Parker, "Mevcut koşullar değerlendirildiğinde Türkiye'nin
IMF'den fon sağlaması 'ihtiyatlı' bir adım olacaktır" diye konuştu.
Foreks Haber Merkezi
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
kel olanlar sisteme uyarlarsa saçları çıkar mı? beki histemli hareketin stresinden dökülmüştü saçları...????????
Way beee..acaip pazarlaması olur bu işin..Vatandaş al bu sistemi, hem para kazan, hem saçın çıksın, hem duygu dünyan rayına otursun...
..dönsün dünya dönsün herşey dönsün salla beni gönül salıncağında......ey gidi erkin koray ey..ne güzel bir abimizisin sen
Konu Astatin tarafından (10.06.09 Saat 13:29 ) değiştirilmiştir.
Volkswagen %4,16 artıda. DAXı ayakta tutuyor. Merck ise %3 artısıyla destek veriyor. Diğer hisselerde bi nuamra yok ortlama +%1 civarındalar.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri