Bu DAXa ne oldu böyle, ama ona rağmen yükselmiyoruz yuh artık.
Bu DAXa ne oldu böyle, ama ona rağmen yükselmiyoruz yuh artık.
875 den aldıklarımı az önce 43125 e verdim. full short. 43225 SL
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
kademeli kısa tek tek her kademeden olsun.
meraalar..sabahleyin klavyeye cay döktügüm için pc xp ıcndekı klvye ıle ıdare etmeye basladm..ardından elektrık gıdnce klavye alıp gelmek zornda kaldım,faturası 150 puan ceza oldu![]()
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Bariz görünen bir negatif ayrışma var ...Ama görünenle, gerçek hangi vadede aynı şey olacak bak bunu bilemiyorum
piyasada hersey olumlu da..parite nedense yuvarlanıyo..bunu dikkate alcaklar mı bakıcaz artık..
Yav bırakın mekanik sistemi falan.Hakedin parayı.Çalışın araştırın öğrenin.Okuyun.Bilgilenin.Nerde öyle havada para.Hiç bir mekanik sistem 3500 puan gap yedikten sonra bir daha da beynini çalıştıramaz.Hiç bir mekanik sistem muhtıra gecesini bilemez.Ama sen beyninle baskıyı hissedersin.Mekanik sisteme şans vereceğinize kendinize şans verin.
bu çakallar burda tutar da dunya bole kalır yada hafıf topuklarsa bız de 500 lerı goruruz..bunun ıcn tek olumszluk da su anda parite gozukuyo..spotta garan 27 trıl artıda..alman dalms garan a buldgunıu alms
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri