Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Konu VOBiX tarafından (10.06.09 Saat 13:57 ) değiştirilmiştir.
şimdi dışarıya döşerken bizi sürecekler yukarı
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
eger kaypaklık yapmazlar sa artık dusarıya gore daha güçlü bi piyasa halimize geri dönmüş olabiliriz..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Bol BAndların alt bandı ile üst bandı, yine samimiyeti ilerletmek üzere sıkışıyor...günsonuna doğru belki o zamana da kalmaz...pis trend var
Ayrışma negatif ya da pozitfi değil bence kulvar değiştirdik gibi. Yurtdışını takmadan keyfimzie göre hareket ediyoruz.
matriksden ms ye veri aktarımında yavaşlama var..şifre gönderiliyor deyip bekliyor..
sorun başka kimsede var mı.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri