az önce dikkatimi çekti..sistemimde pozisyon kapatma işlemlerinin bazıları(sadece flat kalmada),sistemim geçmiş işlemlerinde gözükmüyor...mesela cuma uzun kapatmışsa...kullandığım sistemde bu kapama işareti var..ama sistem testrde aynı zamana ait bu pozisyom kapama işareti yok..çok garip geldi..diyebilirmki pozisyon kapamaların %40 ında test sonucunda işaret yok..ama bende var..
Vade sonu hareketi olacak tamam güzel de şimdi benim temmuzda ne olacaz onu bulmaya çalışıyorum.Yoksa artsak ne olacak düşsek ne olacak.48000 e geldik zaten.1000 de yarın gitsin.49.Sonrası önemli.Burada vobta biraz baskı oluşuyor.47700 den shortum.İsc garan akbank artsa bile vob duruluyor artamıyor.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
47525 Short...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Durmak yok yola devam.
Amatör yatırımcı
Bir gün imkb 48000 de yeni zirve yapmıştı.İlk seans zirvede kapanmıştık.İkinci seans sert vermişlerdi.Ertesi gün de devam etmişti satış.Orası 1 yıl zirve kaldı.Bu garanti niye böyle panik alımı var anlarız ikinci seans.İsc garan kalksa da artık vob artmıyor.
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri