Kim takar doktoruAdam 2004 te kitap yazdı, 2007 de kriz çıktı. Sonra ben demiştim diyerek tv tv dolaştı.
![]()
Kim takar doktoruAdam 2004 te kitap yazdı, 2007 de kriz çıktı. Sonra ben demiştim diyerek tv tv dolaştı.
![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Longgg.
4 Temmuzda ralli var29.06.2009 10:38:20 *IMF İLE PAKİSTAN YETKİLİLERİ 4 TEMMUZDA İSTANBUL'DA BİRARAYA GELECEK-YETKİLİ![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Bön bön bakmayın.Garantiye bakın yarın 50000 oluyormuyuz olmuyormuyuz görün.
o kaddar olumlu veri ile bu kadar mı gittiler yazık... daha yeni eteşlemiştik fitili.. oysa ben 60 bin falan olur diyordum..var eksik bir şeyler fitil küflendi galiba...![]()
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Ben cıkıyorum vade sonunda islem yapmaycam gayri full flat yerim vade sonunu yuaw![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Full short.
anormal gelcek ama bız temmuz da da ole sert bı dusus yapmıycaz heralde..almıs bı cılgınlık gidiyo..bu goruntuyle temmuzu bırakıp agustos u bıle cıkarabılrz..ara duzeltmelerı saymıyorum..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri