Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
elektrikler gitti geldi 300 puan almışlar..
birde işin şu tarafı var manipülasyon cart curt her neyse...bu adamlar olmazsa burada yaprak kımıldamaz o zaman sende takılacaksın peşlerine.hayıflanana bana ne bana ne diyene mama yok.ya bu deveyi güdecen ya da başka bir diyara gidecen.
Y.ERDİNÇ protesto edin diyor.şunu düşünmüyor ya bu yabancılar protesto etmeye kalkarsa bu arada çıkan çatlak sesleri.ve kımıldatmazsa piyasayı 2 ay.onlar sadece imkb de ve vob ta işlem yapmıyorki dünyanın envai çeşit yerinde işlemleri var.burayı zincire vururlar millet kan ağlar onlar başka piyasada at koşturmaya devam eder.
öyle mi değil mi?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Benim için problem yok...Çıkması işime gelir...Ben Vob'da en son 44.675'ten Shortl'ayıp 43.775'ten de pozisyonumu kapamıştım.O zamandan beri Flat'im çünkü genelde vade sonlarına çok yaklaşıldığında çarpma çırpma çok olduğundan Vob'daki işlem sayımı azaltıyorum...Perşembe gününden beri İŞ(C)deyim.Bugün saat 11:00 gibi de 4.52'den pozisyonumu arttırdım,maliyet 4.44 oldu...Bu kağıtta patlama bekliyorum.Daha önce bir yazıyla dikkat çekmiştim İŞ(C)'ye...4.56 direncine dikkat...Saygılar...
sky turk kanalına bakın
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
47750 stoplu shortum.Yakında kapanırım.Akbank isc hep aynı yerde takılıyorlar.Önceki zirve geçilmiyor bir türlü.Akbank da geldi aynı yere.İsc 12 haziranda da bu zirveden dönmüş.Delecekmi bakalım.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (29.06.09 Saat 11:39 ) değiştirilmiştir.
VOB müdrü sonra diyorki adamalr beklentilerine göre alım yapıyor. Raporları nedense ters yönde oluyor. Benim kzıdığım manipülasyon varsa var de. NE o öyle yabancılar masum yerliler daha suçlu demeler filan. Dek i bu piyasada manipüalsyon var sizi kurt yabancıya kuzu yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Yüreği olan gelsin de. Ona göre hiç bir şey bilmeyen adam faiz gelri azaldı diye gelip perişan olmasın burada. Yüreği olanlar gelsin. Olmayan parasını faizde tutusun banka bu parayı kredi oalrak versin yatırımlar artsın belki üç beş iş sahası kurulur. Paranın yabancıya gitmesinden iyidir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
doktor bu protesto işini kasıtlı olarak ve bagımsız olarak yazmıosa ben de hıc tanıyamamısm derim bu adamı
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
fayf munut hala cortt dıyor hıc long demedi van munutte asada
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
arkadaşlar 3 senedir vade sonlarında her türlü manipulasyon oldu gördüğüm kadarı ile
bu zamana kadar neden gündeme gelmedi şimdimi uyandı birileri
neyse full lönk devam
Herkesin içinde de birielri bir şey dese de içimizi döksek diye bekliyorduk.Şimdi duruk yere kalkıp manipüalsyon var vs desen deli derler. Şimdi fitili doktor ateşledi biz patlatıyoruz dinamiti.
Ben VOB müdürüne bozuldum. İnkar etmesene be adam. Druum hakkında açıklama yapamam ya daç lışmalrımız sürüyor de. Yalan söylemenin alemi yokki. Dürüstlük de karaborsaya mı düştü yoksa?
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri