Memur ve sözleşmeli maaşları, 1 Temmuz'dan geçerli olmak üzere yüzde 4,5 oranında artacak.
Memur ve sözleşmeli maaşları, 1 Temmuz'dan geçerli olmak üzere yüzde 4,5 oranında artacak.
ilgnc citi her iki vadeyı de forse ediyo bugun..bu arada beklenen guclu el iş e gelms olabılr..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
VOB müdürü doalylı oalrak itiraf etti zaten bizim dnetleyemediğimiz opsiyonlarla adamalr fiyatı yükseltiyor diyor. sonra da adamalrın bklentisi var ki alıyor, yükseliş beklemeden alsa anlaşma yapsalar manipülasyon derdik diyor. Belki mecnun ve arkadaşları da bir akşam oturup şu hissede yüksleiş bekliyoruz dediler. Hepsinin yükseliş beklentisi oldu ve ona dayanarak aldılar. Yabancının yaptığı ile bunun ne farkı var.?
Misal X de yükseliş bekliyor neye göre bekliyorsun dedikelrinde çıkarıp bir rapor veremeyecek. Diyecekki öyle beynime sinyal geldi. bunu burada da söylüyor. Xi takip edenelr de yükselişe pozsiyon alıyor. Bir nevi anlaşmış oluyor. Şimdi VOB müdürüne göre Xin yaptığı manipülasyon ama belgesiyle opsiyon işlemi yapıp delilleri olan yabancınınki değil. Adam oturduğu koltuğun ait olduğu kurmumun nasıl çalıştığının farkında mı acaba?
Neden yabancıya toz kondurmuyorlar anlamış değilim.Yerliye stopaj koyup yabancıyı muaf tuttukları zaman da aynı ayrımcılığı yapmışalrdı.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
merak ettim Yaşar Erdinçi dinleyip protesto eden varmı![]()
Vob başkanı sallıyor.Direk görevden alırdım yetkim olsun.Vobun arttığı artacağının yanında hiç henüz.
genel kurmay başkanı ve başbakan süpriz bi görşme yapıyolar
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri