elmas oluşturuldu teknikte milleti ipe düzmek için kırılım olmadan kendi adıma kısa zor.
Gökhanolsaydı,satış baskısı var full short derdiarkadaş dayanamadı bastı küfürü,ne güzel istifade ediyorduk fikirlerinden...özledik valla....forum daha canlı oluyordu
Geldim Taylanda otelimdeyim.Günaydın size.Full long devam.Akşam uyarmıştım.Bu borsa yeni dirençleri deliyor 50000 olacaz.Gelecem birazdan.Full long devam.Manyak alacaklar daha yeni başlıyoruz.Kredi kartımı İstanbulda unutmuşum.Bir tane kart var ondan daha önce çekmiştim para burada İnşallah yine çekebilirim.Bu kart kredi kartı değil bankamatik debit.Hayırlısı kalmayız İnşallah yolda.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (01.06.09 Saat 10:41 ) değiştirilmiştir.
Tunaydın Herkeze,,, boL ve BereketLi kazançlar Agır bi Hafta sonu hastalıgından sonra yogun bi tedavı ile anca yetiştim seansa allah her kesın yardımcısı olsun poz Flat svg.
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
periyodum artık van münüt .... sıkıldım annanın peşinden koşmaktan yuawbugune gadar zati bi öpcük bilem vermedi........ ..
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
kısada bekliyorum 675 stop
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri