alış geldikce frene basıyorlar.spottada zirve geçmedigörüntüsü veriliyor.
alış geldikce frene basıyorlar.spottada zirve geçmedigörüntüsü veriliyor.
büyük portföylerin uzunları realize etmesi için elverişli bir gün..
bugünde satmayıp yukarı yönde ısrar ederlerse yükseliş hedeflerini revize etmek gerekir..zira her zaman böyle ortam bulunmaz,bu hava oluşmaz.future lar % 1,5 + yı zorluyor,asya,avrupa % 3 ortalama seviyesinde + da.bakalım bu durumu değerlendireceklermi yoksa kutuyamı gidecekler![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
agresif alım satım yapan kurumların saçma sapan zamanlarda, saçma sapan yerlerden, saçma sapan miktarlarda işlem yapmalarına uyuz oluyorum...
buyur işte CSM.
abi 12 haftanın zirvesinden cayır cayır alım yapıyor. arızalı mıdır nedir...
hasbiiiiiiin...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
fantom ben de sana bi çakarım noldunu anlamassın. bas git işine adamın canını sıkma. longdan kazandığının 1oo katı extreyi şorttan kar diye koyarım önüne eşşekden düşmüşe dönersin.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
sayıma göre açılış 3 idi geri geliş 4 olması lazım devamında daha sert bir 5 gelecek olması lazım dalga sayımına göre.
ms de 15 daklık bar, 09;20 09;35 09;50 şeklinde oluşuyor..bunu nasıl halledebilirim..normalde 09;15 09;30 09,45 olmalıydı...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
al bi feza formasyonu da GBP/USD'den.
bugün zor geçecek...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Konu VOBiX tarafından (01.06.09 Saat 10:18 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri