Yalnız xu030 sport endeks 45.500 üstü kapatır VOB'da 45.65 üstü kapanırsa, short pozisyonlarım için tırsmaya başlarım. Fakat bozmam.(Ama bu seviyelerin geçilebileceğini özellikle spotta sanmıyorum)
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
hocam, ben de longdum ama bu forumu başkaları ile karıştırma.
bizim burada, para önemsizdir geyiğine girmeyeceğim ama, terste kalan arkadaşlara "geçmiş olsun inşallah en kısa sürede çıkarırsınız" demek adettendir.
marakes nickli arkadaşımızın imzasını bir okumanı tavsiye ederim.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar Dilerim
uyuya kalmışım Allahtan Flat Her gece Flat oh ne rahat politikası uyguluyorum
Short kalan Arkadaşlara gecmiş olsun İnşallah zararlarını en kısa zamanda cıkarırlar
Bu Gap işi insanı arkadan Hancerlemek gibi gelir bana her zaman Sistemlere sıkı sıkı sarılacağız başka yolu yok Arkadaşlar
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
günaydınlar kelek bi gün neyseki 3 te 1 kısa kalmıstm artık ugrsıp durcaz gün içi zararı kapamaya..boll kazanclar
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
saatlik grafikte yataydan çıktık gibi,doğruysa 46500 yeni hedefimiz...bence...
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri