Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Mini Dow Jones Indus.-$5 Mar 09 745,376.00 5:37pm ET 737,965.00 (9,957.70%)
böyle bir haberi nunu arkadaşımız başka forumda yayınlamış..
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
abd de pazartesi toksik varlıklarla ilgili plan açıklanacakmış..
neyse ben gider..
Sinyal gelir gelmez anlık smsle bildirim yapıyordum. Smse bakıp işleme girmekten başka yapacakları bir şey yoktu. O dönemde kazanılıyordu. Uymamaları benim sorunum değil. Zira kafalarına silah dayayıp bak sinyal gelince pozsiyon açacaksın da diyemezdim. uyanalr bir şekilde iyi para kazandı o dönemde.
Dediğim gibi kendi sistemini teyit amaçlı kullananlar da olmuştur ama bu kadar hazır ve karşılıksız bir hizmete karşın da para kaybeden olduysa ona diyecek bir sözüm yok.
Neyse olay bir şekilde acı tatlı yaşandı geçti. Ceremesi bana kaldı.
Konu VOBiX tarafından (21.03.09 Saat 15:17 ) değiştirilmiştir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
sevgili vobix iyi niyetli herkes yasadıgı hayatta benzer acıları tatmıştır.bİZİM insanımız nankörlugun kitabını yazar gerekirse.adama para kazandırıyım dersin,haklı olarak da kendine de pay isteyebilirsin(ki sen istememişsin)adam seni ütmeye çalışır bi de benim üstümden para mı kazanıcak diye..hiçbişey istemzsin yine kötüsün.hep vericen hep..hiç yaranamassın..en ufak bı sekmede en kötü sen olursun.bu bizim ülkede böyle.yabancılarda nası bilmiyorum.ama bi takım çıkarlar işin içinde oldgunda her an kötü adam olma ihtimalin vardır ve kuvvetlidir..sen daha ne yapıcan adama sms atıomussun..bi kaç gerzek böyle işler berbat etmiş bi de üstüne.bi acayipiz vesselam..herkes akıllı bizde hiç salak yok..kimse ne oldgunu kabul etmez yada çogunluk diyelim ki kimseyi de kırmış olmym şimdi.ama dedgın seylerın benzerlerini yaşadım ben de.ben çalışmıodum bu konuda ama anlattgm ve anlatgn seyler oldu zamanında.ogrendimki herkese 1 şans vericeksin eger tanımıosan onu da vermıyceksın.ve hep mesafelı kalıcaksın,iyilikten maraz doguyo lafı boaş degil.ama inanıyosan o insana o zaman da kaybetmemek için ugrasıcaksn.zaten zor günlerde insan tanıyo etrafını.yeri gelir akraban akbaba olur yeri en uzagındakı 1 telefnda sesini duydgun insan senı dardan kurtarır.bunlar da hayatın acı ve gercek tarafları..neyse.kotu sonucları olmus ama sen yine iyi şeyler yapmışsın.ve de çok şey öğrenmişsindir eminim.umarım bundan sonra kalbindeki iyi niyete yaraşır insanlarla karşılaşırsın..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
altın kapanıs matrikste 952
forekste 963
hangis dogru acaba
FDJI her yere ayar veriyor
http://finance.yahoo.com/q?s=XAUUSD=X
bu da yahoo burda da aynı gözüküyo..bi de bu adres var burda da 952..foreks de bi farklılık olmasa şaşardım zaten.
http://www.kitco.com/market/
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Şu an 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 konuk)
Yer imleri