VOBİX im durumdan haberim yoktu..geçmiş olsun..işten çıkma muhabbetinde ben, enortondan bahsediliyor sanmıştım..cidden üzüldüm..
VOBİX im durumdan haberim yoktu..geçmiş olsun..işten çıkma muhabbetinde ben, enortondan bahsediliyor sanmıştım..cidden üzüldüm..
Konu abka tarafından (21.03.09 Saat 11:47 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
metastock programının 30 günlük süresi mi var..yoksa sınırsız mı..
...birde metastock verileri 3 ayı falan kapsıyor..daha önceki tarihlere ait grafiği göremiyorum...tşkler.
Konu abka tarafından (21.03.09 Saat 13:15 ) değiştirilmiştir.
dolarda hareket yok..serbest piyasada dün kapanış 1683 iken, şimdi 1.686..çok az fark var.
kanımca vob endekste standart seçim rallisi olacak...
sn vobix
hatırlıyorum o günleri
şaşırmıştım sizin paylaşımcılığınıza
bana da gelirdi sinyalleriniz
ama uymazdım
umarım yeni işiniz de böyle sorunlar olmaz
yine de hakkınızı helal edin..
saygılarımla..
gece gündüz durmadan çalışıyorum..sistem kurmak için...
şuanda bir taslak oluşuyor...
buna göre vob ,eger pozisyon karlı olacaksa ,mutlaka 30500 üzerini deneyecek,sistem 30500 üzerinde bir yerde sat verecek...
...ama eger stop yapılacaksa 29300 (sistem 2935 den al vermiş)aşşağı kırılınca ,sistem stoplar...
....sözün özü bu iki deger dışında işlem yok...gelecek haftaki stratejim budur...
kanaatime göre seçimden dolayı negatif performans telafi edilecek..ve 30500 üzerinde karlı pozisyon kapatılacak...
nisan vadeli dolardada gördüğü en dip olan 1696 nın altında biryerlerde al vermeli...
Konu abka tarafından (21.03.09 Saat 14:31 ) değiştirilmiştir.
eminim! ''ne diyor bu adam ''diyorsunuz...
Ben hakkımı helal ettim herkese. Zaten bir beklentim de yoktu . Fakat beni asıl üzen oaly bu sms listesindeki dingilin birinin gelen bir kaç hatalı mesajdan sonra bana demediğini bırkamamsı idi ki o hafta rakam tam net değil 600 puan gibi bir zarar olmuştu ama nette 900 puan kar vardı.
Uyup uymama kişiye kalmış bir olay. Kimisi kendi sistemini teyit etmek amacıyla kullanır, kimisi pozsiyonu ile aynı yönde ise manevi oalrak rahatlamak için kimi de birebir uygulamak için.
Ben de böyle sorunlar olmaması için öncelikle kamuya yönelmeyi düşünüyorum zaten.
Konu VOBiX tarafından (21.03.09 Saat 14:49 ) değiştirilmiştir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Demekki sistem geçen haftanın yatay band kanalını bulmuş.
Her iki seviyenin altında bazı pozsiyonalrın stoplanacağını düşündüğüm için 200-300 puanlık fake işlemelr olabilir. Önemli olan bu seviyelerin üstünde ya da altında kalınıp kalınmayacağının takip edilmesidir.Çünkü bu ara bu seviyeleri takip ediyor.
MEtastockta bildiğim akdarıyla End Of day ve Pro sürümelri var. EOD olanı daha kısıtlı özleliklere sahip çalışanalr için kaşam bak analzini yap emrini ver şeklinde çalışanlara yönelik.
5 dklık verilerde tamamen geçmişe ulaşaılamıyor ama grafikte biraz daha uzun bir aralığı göremek için Open atıklayınca çıkan ekranın sağ üst köşesinden Options>Load Options a tıklıyorsunuz ve oradak ideğerleri arttırabiliyorsunuz.
Şu an dıaşrıdayım o yüzden resim gönderemiyorum.
Uzun pozisyonlar için 29800 stop seviyesi olarak düşünüyorum.Daha kısa stoplamak için 30250 olabilir.
Konu Larossıan tarafından (21.03.09 Saat 14:57 ) değiştirilmiştir.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri