Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Korkumun sebeblerinide grafiklerle açıklayım istedim.
genelde fibo ve benim verdiğim kendime göre özel tarih dışındaki
her günlük veya haftalık analizin ters işleme durumu vardır garantisi yoktur. bu yüzden bunları bir daha yazmayacağım.
noktalar TA ile çıkar. amerika için tutar genelde, hem uzun süreli hem de günlük olarakta.
ancak görüyorumki dalgalar içinde çok boğulunuluyor. sürekli haklı veya haksız çıkma durumları olur. normaldir.
önemli nokta büyük hareketi yakalamaktır. 200-300 puanlarda değil 4000-5000 puanlarda kazanabilmektir.
38000 de satan 8400 puan alabilirdi.
bir önce 27000 de alan 38000 de 11000 puan alabilirdi.
o zamanıda hatırlıyorum ağzımda tüy bitti uçacak diye 32500 de engel olundu, biraz bekleyen 38000 i buldu.
bakın 3 işlemde köşe olursunuz, yanlız pozisyonda oturmayı bileceksiniz. ben yapamıyorum
ama emin olun yapacam.
sevgiler.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
GÖKHAN,
Geçmiş sayfalara baktım da, sende de az sivri dil yok hayarışalım mı
![]()
Konu Astatin tarafından (18.02.09 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir.
Konu VOBiX tarafından (18.02.09 Saat 21:37 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
güncel örnek şöyledir, mesela sp 804 destekti, direnç şimdi,
BUGÜNÜ kastedmiyorum sadece örnektir. bugün gimez cuma gider Allah bilir.
yine örnektir ha gitmedi oraya napılacak beklenmeyecek satılacak, zaten bir sürü al sat bunun için yapılıyor.
bazı noktalarda yatay işlemin bant hareketlerinin sebebide budur, gidip gitmeyeceğini görmek.
Konu jelibon tarafından (18.02.09 Saat 21:39 ) değiştirilmiştir.
sayın jelibon
özellikle takip ettiğim bir kaç forum yazarından birisiniz.
Burada bir paylaşım yapılıyor.Haklı haksız diye bir şey olamaz.Herkes kendi yatırım kararlarından sorumlu.Bence yorumlarınızı eksik etmeyiniz.
Ben sahsen haftalık yada günlük yorumlarınız merakla bekleyeçeğim.
saygılar
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
geçen sene bir gece vakti yazmıştım, değişen hiç bir şey olmamış malesef, tek bir şey dikkatimi çekti resmen gökhanı tarif etmişim o zamanlar
#563 04.06.08, 01:27
traderx
Kardeşimiz Üyelik tarihi: Apr 2008
Ettiği Teşekkür: 85
94 Gönderisine 148 Kere Tesekkür Edildi
--------------------------------------------------------------------------------
bu forumlardaki ayı boğa çekişmesi heralde hiç bitmeyecek her yerde aynı galiba
bazen hiç forumlara falan bakmayacağım, ekranım açık olacak sadece ordan hem piyasa hem haberleri takip edeceğim başka bir şey okumayacağım diyorum ama işte insanoğlu yalnız kalamıyor Yalnızlık yaradana mahsus dönüp dolaşıp geliyoruz,
benim anlamadığım şu tamam herkes saygınlık görmek ister hayatının her safhasında beğenilmek ve insanların kendisine imrenerek bakmasını ister ama, burda herkesin bir işi zaten var sadece yatırım amaçlı % 90-95i burdaki arkadaşların, yani burda meşhur olupda memlekette ünlü piyasa uzmanı mı olmak amaç hayır değil ozaman bu rekabet niye,
niye aracı kurumların uzmanları hiçbir zaman kesinkonuşmaz yuvarlak laflar verip alt destek bu üst direnç bu der geçer çünkü eninde sonunda yanılacaklarını ve bu yanılma oranının en az ky kadar olacağını çok iyi biliyorlar, yokmu kesin konuşan var onlarda haliyle bu çıkmaza girip bize ciklet olan adamlar, örnek a: Halil Reçber
velhasılı herkes bazen yanılacak herkes bazen bilecek, bu döngü bu şekilde olagelecek, aksi taktirde piyasa olmaz zaten
yaz düşünceni geç kenara bu kadar basit, yoksa bu forumlar ky ye yarar değil zarar veriyor zaman kaybı yaratıyor milli ekonomiye zarar başka birşey değil, neyse konuş konuş dünya işleri bitmez uykum geldi hayırlı geceler.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri