DJi de 7850 ve ustundeki kapanis gunluklerde 3 lu dip'i gundeme getirir.
2 haftalik sure (Martin 1 i ne kadar) icerisinde, 7650 nin altina kaymayan kapanislar basarisiz 5'i gundeme getirirmi??
EW ci akideshler, ne dersiniz??![]()
DJi de 7850 ve ustundeki kapanis gunluklerde 3 lu dip'i gundeme getirir.
2 haftalik sure (Martin 1 i ne kadar) icerisinde, 7650 nin altina kaymayan kapanislar basarisiz 5'i gundeme getirirmi??
EW ci akideshler, ne dersiniz??![]()
RALLiLER ALTIN VURUSTUR..
TEKNiGE iNANMA TEKNiKSiZ KALMA
Bikmisbroker
dow..daki düşüş hacimli....ayrıca bizim piyasada bugün 150 milyon dolarlık fon çıkışı yaşandı...ağırlığı sürer..başka fon çıkışları takip ederse ...sermaye çıkışına dönüşebilir....bitmekte olan ımf beklentisi..özel sektör döviz borçları...kurları yukarı atabilir....tüm bunlar endeks üzerinde baskı yapar.....
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
yıne yukarı teptı 7900 den burası cok onemlı eger 8000 uzerı bır kapanıs daha olursa son tur beklenmelı yarın vob 30 artı acabılırı yınede dıkkat.dovız talebı spotta kısmen azaldı bır panık olmadıgı surece cok sert yukarı cıkıs beklememek lazım yıne de korkulu ruya abd tek buyuk bır batık 7500 ell sallar
Dowda 5 dklık grafikte 30.01.2009-04.02.2009 arasında oluşumun tersi 06.02.2009-10.02.2009 tarihindeoluşmuş Ters yüz hareketi![]()
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
nasdaq için olası düşüş noktası hemde noktası noktasına 1440.
sevgiler.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
90 puanlık farkla teneke madalyamız bull market'e gidiyor.
yani satış coni işi..bugunku spot para çıkışı bana 1 günlükten fazla hesap yapıldgnı düşündrdu ..hani fdow toplarsa döneriz belki ama satış lar oyle bı geldı kı bugun..en düşüge yakın kapadılar..yine de hemen ilk destekten dönemeyiz bence.bı de bugun uyuta uyuta verdiler ha döndü ha döncek derken %3 düştük.en kötü hareket bu..çok düştü döner demek için erken.bi de bizde bu ımf olayı 2x etkisi yapıyor suan.bütün olumsuzluklar aynı dönemde birleşti yine ne tesadüf..!
Konu marakes tarafından (11.02.09 Saat 00:21 ) değiştirilmiştir.
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri