cırcır
unlimitted
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
geceye ve hsonua 32.500 SHORT...normalde açtığım pozun 1/3 ü kadar açtım.
maksat malsız,çulsuz kalmamak...maksat spor olsun.dost bizi alışverişte görsün
duruma göre ya eklerim üstüne ya da STOP çalışır.STOP yeresi sinirlerimin YETER dediği yer.
ALLAH gerek etmesin...
DJI pazartesi kapalıymış yengeç yürüyüşü devamda edebilir.zati 11 şubattan beri böyle.arada bi tane İSKİ çukurumuz oldu.dünkü aşağı dalış ve bugün sabahki yukarı GAP ile![]()
---kısacılar;vob günlükler sat da..cbaykuşun degerinin altında kapanış,sistemim sat da(benim için önemli)
---uzuncular;ciddi uyumsuzluklar var ve tobo formasyonu...ve olası tepki..
cırcır, vobtrader, bıkmışbroker, emrehan, teo
Bull market, selçuklu, nunu, jerfin, mbm, seyyah, astatin
Seren I, sentinus, unlimitted
Konu bull market tarafından (13.02.09 Saat 18:37 ) değiştirilmiştir.
Geceye kısa dow 7519.21
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
7613.333 tahmimim....kayıtlara geçsin lütfen..
dow artıya geçmiş bu arada........ haaaaa haaa![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
S&P buğün tüm gün yataydaydı.Alt kırılmalar alım fırsatı, üst kırılmalar satış fırsatıdır.Neticede bugün bir şey olmaz,Alt bandd kapanırsa eksi olur, üst bandda kapanırsa artı olur,Pazartesine de her ikisininde etkisi olmaz.
Spot bariz sat ile kapattı.
Vob şu an tepki modunda longta...
Indikatör sistemleri muhtemelen shorttur, günlükler dahil.
Doğrusu flat idi.
Ama 200 puan kaybetmeyi kabullenemedim ve Pazartesini riskli bulmadım.,tepki modunda kaldım.
Neticede geceye long...
Maliyetim 600 den longtu buğün..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Olsun selçuklum sen üzülme, yukarı giderse kafaya bi bezbol sopası çakarsın olur biter, topu fırlatmakla iş bitmiyo nede olsa
Herkese iyi akşamlar...saygılar...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri