dow lottttto : 8.083,69!
madalyamı kimseye kaptırmam!![]()
dow lottttto : 8.083,69!
madalyamı kimseye kaptırmam!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
hareketi belirsiz ağır kitledendim bugün..725 maliyetli dünden kalan şortlarla geceye şort
geceye kısa........herkese iyi akşamlar....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
iyi tatiler
ayuluga devam..
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
sistem sat da olunca ,geceye kısa..
geceden longum. bugünkü işlemler bunlar. bu gecede ne var ne yok longum. işlemlerin fiyatlar, fiyatlar bu seviyedeyken yazıldı. gün içi mesajlar da saatlerine isteyen bakabilir![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
uzlasma 40000 kadar boga
FDJI her yere ayar veriyor
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
iki gündür işlerim yoğun .... seansiçi izleyemiyorum....geceye dünkü kısalarla devam ..bugün 0 işlem kısa devam ....
hafta sonu pozisyon taşimam..bir an aklımdan çıkmıştı.bugün cuma....32400..pozisyon kapatıldı..flat...iyi akşamlar............
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
Djı lotto 8018.66
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri