selam millet, ayuluga devam.
yarina kapi gibi, fissek gibi ozel istihdam verisi var.![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Ekran için gediğe en az 350TL komisyon ödemeniz gerekiyor. TERAya 500TL. ekran alacağım derken zarar edecekseniz kıyameti yok parasıyla ekranı kendinizin alması daha ucuza gelebilir. Olaya sadece cebinizden çıakcak para olarak bakmayın.
Aracı kurumun size vereceği hesaba EFT ile para yollarsınız. SANKO harici kurumlarda işlem yapabilmek için müşteri temsilciniz vasıtasıyla ya da internetten cari hesabınızda bulunan paradan işlem yapmak siştediğiniz miktarı VOB temiant hesabınıza aktarmasını isteyeceksiniz. Hesabınzıda yeterli teminat varsa işlem yapabilirsiniz.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
fdow biz kapanırken 7897 imiş, yarın sabah fdowa bu gözle bakmakta fayda var.
yaa bu sankoda musterı temsılcısı var mı kı aracı kuruluslar b ırlıgı sayfasında bulunan personel sayısı 8 dıyo buna genel mudur de dahıl.genel mudur gemel mudur yard yok bılmem ne muduru seans yapıyo herhalde orada tabı kaldıysa uyuzum valla o kurumaaa azzz canımı yakmadıı dusundukce delı oluyorumm valla.tele bakan odacı bılenn yok orda yaaaa
geceye kısa girdim...
en azından açılışta yarın ödeme günümüz galiba... kapanışta ne olur bilinmez...![]()
bugüne ilgin bir durum değildir ama,
esasında varya pozisyonuna karşın şöyle olacak böyle olacak dendiğinde
2000 puan olacak 3000 puan olacak dendiğinde sabaha (yani gap)
bir tek
terste olmasına rağmen
VOBTRADERI gördüm
Allahına kadar eyyam yapmayan..............................
bunuda başkasını yermek için söylemiyorum ha,
vobtraderı övmek için.
yiğidin hakkı yiğide...
sevgiler.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri