Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Ben dolarda cuma akşamından beri shortum. Bana kim mama olacak yarın
Yaa sanki dolar kontratlarında daha fazla kazanıyorum ben.. iyi giden birşeyi bozmayacağım..
Daha yavaş hareket ediyor fakat Daha çok hamle yapma fırsatı veriyor dolar şubat. Hatalı yönde durursam hemen tersine çevirme fırsatı veriyor..
Endeks 30 dan iyice soğudum..
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
yanit icin tskr
ok daha fazla yapariz islem
lakin bnm asil ogrenmek istediiim
bu ekran olayi ornein ne alabilirim
bi de banka hesaplari anlaminda: direkt butun parayi bu adamlara mi havale edioz gibi sorular?
bu arada ozelden mesaj icin accountum yetmio galiba
msj icin tskr sn asyali
Konu suprad tarafından (04.02.09 Saat 01:37 ) değiştirilmiştir.
Asti ben varım beeen, sistem alda seyrettim, ne ayumuşum yaaav, dow düşer diye es geçilirimi al sinyali, bari kapat flat kal dimi
Niye gülüyorum, ben kısa yaptıkça düşen borsa yükselmeye başlıyoda ona gülüyorum, yükselsin işime gelir, yukarılardan kalın bir sürprizim vaaaaar
Kaybettiğine sevinen ayı, hemide ağır basarım, baskül parçalanır![]()
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
dji yükselişine rağmen finansalların satış yemesi ilginç.
bu Bank Of America'dan kötü kokular geliyor gibi. %11,6 eksi kapattı.yahu bugün yükselmeyeceksinde ne zaman yükseleceksin?
fiçirlar aşağıya gidiyir. Yediler sabahki gapten 300 puan şimdiden. Sabah ola hayrola da paraşütsüz düşmese bari...
aracı kurumların tamamında parayı takas bank uzerınde havale edıyorsunuz fakat bosat nemalanan para vob ta ıse ızmır vob ta nemalanıyor.ondan dolayı bır sorun yok.hesabınızdan para cıkıslarında ınt uzerınden yalnız sızın adınıza olan bır bankaya cıkıs yaparlar yoksa ont uzerınden 3 sahsa nakıt ollayamazsınız.ve eskı yontem fax teyıdıı
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri