yurt dışı bu kadar zayıfken..vob un teorik fiatın üstünde olması..malın kuvvetli..sağlam ellere geçtiğini gösterir...uzun girenler şanslı olabilir..ben nadiren gece pozisyon alırım....iyi akşamlar herkese....
yurt dışı bu kadar zayıfken..vob un teorik fiatın üstünde olması..malın kuvvetli..sağlam ellere geçtiğini gösterir...uzun girenler şanslı olabilir..ben nadiren gece pozisyon alırım....iyi akşamlar herkese....
dünkü 34750 maliyetli kısalarla devam...
ben daha birsey goremedim..
saka bir yana muazzam otesi kotu bir veri. bu kadar faiz indirimi, bailout hic mi ise yaramamis diye sordurur adamlara. isci cikarim haberlerinin de arkasi kesilmiyor. en son duydugum kodak 4500 kisiyi cikariyor.
yok arkadas, ben kol kesmeye raziyim, hicbir mantik bu veride beni uzun girdiremez.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Benim yönteme göre vob long, spot short kapattı.
Şimdi hangisine bakmak lazım.
Vob Spotun türevi, O zaman asil duruken vekile bakmaya gerek yok. Spottur her zaman doğru konuşan.
Vobda teorik fiyat avantajları var, para sermaye diledigini yapar.
Isbankası voba açılınca...
Hissedeki isc sat verir, vobdaki al verirse hangisine bakmak lazım...
Karar her türlü doğru...
Ama türevler bir şekilde geç sinyal verirler...
Geceye short kaldım...
Sevgiler...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Geceye uzun.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Çevir ruleti Mbm lütfen,
Kimler kırmızı, kimler siyah...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
IMF : Orta vadeli mali reform konusunda sorun var. CNN Türk
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
site yavas mi calisiyor acaba?
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
bende uzun
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri