seans sonu bu kadar şuursuzca alım yapanları görmek açısından bi arkadaş akşam pastası koyabilirmi
şimdiden teşekkürler
seans sonu bu kadar şuursuzca alım yapanları görmek açısından bi arkadaş akşam pastası koyabilirmi
şimdiden teşekkürler
ben dowu bugün 8000 e verirler diyorum py nin longları var ne yapayım bilemiyorum
sistem flat de..geceye flat..
geceye uzun giriyorum .. beyler bayanlar .. sistemim yönünde uzun ...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Geceye uzun iyi akşamlar
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
veri kötüydü...tarihin en kötüsüydü..şunla bunla işim olmaz..
geceye 33900 den uzun ...sabah sat dediği yerden satarız...
herkese iyi akşamlar
Konu mbm tarafından (29.01.09 Saat 18:17 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
dünden kalma 34.525 antika shortlarla devam.istedikleri kadar kıvransınlar istifimi bozmam.dünkü tepeyide geçsinler yine bozmam.
tilki bunlar dönüp dolaşıp gelecekleri yer kürkçü dükkanı.
güniçi önce longları doğradılar sonrada shortları.
kıro py işte noolucak hehehe
şu dow 8.500 leri görsede kurtulsak arkadaş
hiçbir IMF anlaşmasını bu kadar ele ayağa düşürmediler yazıklar olsun bunlara be.manipülasyonun ALLAH ını yapıyorlar resmen.
Konu TÜRKOĞLU tarafından (29.01.09 Saat 18:17 ) değiştirilmiştir.
yaw bu dow deli diyorum nezaman felaket veri gelse o gun + kapatıyor ertesi gün veriyi fiyatlıyor sanki - kapatıyor
Geceye kısada kaldım, spot kapandıktan sonra madem olumlu hava dedim neden yukarı çizmeye devam etmediler? neden? çünkü yukarı çizilecek durum yoktu aslındada ondan, yani bence, bu şekilde yorumlayıp, kısada kaldım, şişman kadına teesüflerimi sunuyorum, saygılar..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri