Bu da işin teorik kısmı :
Senaryo : 2 Fiyat : Yukarı APS : Yatay Etki : Olumlu Piyasa :
a. Yeni boğalar, istemeyerek pozisyon kapatan (satan) eski boğalardan agresif alım yapıyorlar, ve/veya
b. Eski ayılar, temkinli satan yeni ayılardan agresif alım yaparak pozisyon kapatıyorlar*, ve/veya
c. Yeni boğaların, temkinli satan yeni ayılardan agresif alımları (APS’nı artırır); eski ayıların, istemeyerek pozisyon kapatan (satan) eski boğalardan agresif alım yaparak pozisyon kapatmasıyla* (APS’nı azaltır) dengeleniyor
(fiyatlar yavaş yavaş yükselir)
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
EURUSD: Alış 1.3250 S/L 1.3200 T/P 1.3400 (çok enteresan duruyor, 1.3250 üzerinde kaldıkça 1.36 bilem yapabilir...
USD-YTL: İçgüveysinden hallice
XAUUSD : 911 de sat demiştim...1 ay soru kabul etmem865 destekden 20 lik bir depküye oynanabilir..şimdilik FIFA gözlemcisiyim burda
BANGA mühim
bankalarda alıcı yok gibi
ben long bekliyom ama sanki çözülme olacak gibi imkb de
hexen baba graf koysada onumüzü görsek
Peki DJI bu gece nasıl kapatır? Gerçekten ralli mi bekliyorsun? Diğerlerini anladım fakat Usd-Ytl'yi anlamadım düşmek istemiyor sanki direniyor![]()
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Yaşamak direnmektir HExa cım..USDYTL de sistem al demedikçe bulaşmam..Bu aakadş büyük hareketlerden sonra haber bağımsız salınır yatayda geleneksel olarak adam çarpabilir..deyk keyır ov yu
Ralli mi bekliyorum..VOB da beklentisizimsistemi izliyorum
ama hissiyat dersen heeee bence de alacklar..bencede sistemimce..ama anında satarım sistem satarsa
![]()
BANGA mühim
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri