Herkes neyi görmek isterse onu görüyor kimi kedi kimi obo kimi tobo kimi uyumsuzluk kimi fincan kimi BO vs. vs.
Herkes neyi görmek isterse onu görüyor kimi kedi kimi obo kimi tobo kimi uyumsuzluk kimi fincan kimi BO vs. vs.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
fikir değiştircem çakacaklar
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Piyasa aşağıya gelirse sizi ben buraya götürecem
http://www.bullmarketrestaurant.com/
Hersey aksam açıklanacak önlemlerle yarın ki büyüme verisine odaklandığından buralarda tutuyolar işte çok sıkıcı ne yüksel ne alçal
APSD artıya geçiyor piyasada kararsızlık hüküm sürüyor. Süt danaları biraz daha otlasam mı diyor. Ayular da boşuna ürkmüşüz oyuna dönelim diyor.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Astatin eur-usd sezonu açmışsın yeni gördümMaximum kaça gider ben de girmeyi düşünüyorum senin hatrına
Dolar-Ytl ve Altın için de birer cümle lütfen
EDIT: DJI için bu gece ralli mi bekliyorsun gerçekten?
Konu hexa tarafından (28.01.09 Saat 15:43 ) değiştirilmiştir.
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri