jelibon Nickli Üyeden Alıntı
Sayın Teo,
sizin uzun zamandır benim yönümde düşünmediğinizi zaten biliyorum, kişisel takdirinizdir.
bazı şeyler bilinir, dönersiniz eskilere herşeyi görürsünüz.
ben bunları sizi eleştirmek için yazmadım, kazandığınız sürece haklısınızdır.
benim size sistemimi ve indikatörlerimi ve analizlerimi açıklama zorunluğum yoktur. sizinde bana yoktur. istereseniz yaparsınız..
Açıklayın demedim zaten, aşırı gerildiniz.
yanlız burada yukarıda bahsettiğiniz gibi kaptırılan hiçbirşey yoktur. neye kaptırılmıştır açıklayabilirmisiniz, o zaman herkes kaptırmıştır, forum olmamalıdır.
.
Bu ifademin yanlış olduğunun farkına vardım,ve orijinal msajtan silmiştim...
ben kendim için söyleyim borsada kaybetmem şu an mümkün değildir. önce kaybettim sonra kazandım. onu çözdüm. geri dönsem artık kaybetmem mümkün değildir.
yüzde 0 ihtimaldir.
.
Bu ifade matematiksel olarak isbat edilemiyorsa,temenni olarak kalır her zaman..
voba geçtim. geçince kaybettim çünkü bilmiyordum, şimdi biliyorum, artık burada da kaybetme durumum yoktur. ve kazanıyorum.
ister inanın ister inanmayın.
.
çok sevindim, inanıp inanma gibi bir terbiyesizliğim olmaz, her ifade değerlidir.
.
gün gün hafta hafta amerika için yazdıklarım hatalı çıktımı hiç.
burada BAO yu ben 1 ay önce yazdım, Baybars Sezen dün.
.
tesadüf
.
desteklerin tutmadığını nasıl söylüyorsunuz, biraz dikkat etseniz, 3 ünden bir hep tutuyor.
ikisi tutmuyor nedenmi? sarkıyor üstte kapatıyor.
.
tutunca tesadüf, tutmayınca tesadüf değil, genelleme doğru değil,demekki tutmuyor bazen...
.
yukarıdada tam tersi hep tutuyor. üste çıkıyor 2 tanesi sebebi kandırmak için.
.
kim kandırıyor, o zaman kandıranlar ve kandırılanlar gibi 2 gurup var borsalarda, bu da TA yı geçersiz kılar...
.
ve siz napıyorsunuz ben biliyorum. kızmayın yalnız.
.
yok kızmam , nasılsa müneccimliği seviyorsunuz, bunu da bilin bakalım...
.
hep orada bir yerlerde aşağı dönmüşken erken alıyorsunuz, ya da yukarı başladığında erken satıyorsunuz.
.
bu kanıya nerden vardınız, ben poz yazmadımki 1 aydır...
.
kaç kere sizin girdiğiniz noktaların yanlış olduğunu gördüm.
.
peki neden ozelden uyarmadınız, kaybetmemi mi istediniz, gibi bir düşünce doğdu şimdi aklımda...Tabi böyle bir zorunluluğunuzda yok elbette...
.
bu mesajın sonundaki boynuzu kulağı anlamadım nedir bu.
sevgiler.
bunun anlamı sistemleri yazanlar niye kazanmazda onları uygulayanlar kazanır sorusu idi.
Ky kazanmadığı gün gibi açık.Yazılanlar önemli değil, Mademki ky ağırlıkta Sankoda,
Sankonun günlük takasta ortalamaları her gün belli, en az 2000 puan hep zararda...Ky nasıl kazanıyormuş bu ortalama ile, Olsa olsa oradan büyük mal alanlar kaybediyor.Küçük mal alanlar kazanıyor herhalde...
Kimsenin kaybetmesini istemem,sevinmem.
Benim amacım sadece trade ederken bilinlere bel bağlamayın, körü körüne trade etmeyin uyarısıydı.
Herkesin kazancı zararı kendine.Kimseyi de elbette ilgilendirmez...
Sevgiler....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer imleri