teo Nickli Üyeden Alıntı
2 hafta boyunca hiç üşenmedim , büyük bir hard disk satın aldım, ve seansı başlangıcından sonuna kadar screen recording ile kayıt ettim,Seans kapandıktan sonra zaman satıştan, floor (iş yatırım, garantinini ) hareketlerini takip ettim.Bunları bilgisayara yükledim, simule ettim bu adamlar nasıl trade ediyor diye.
Sonunda adamlar ortalama en az 1000 puan kazanıyor,zaten ortalamaları sean içinde bunu gösteriyor.
Oynadıkları şekil şu,
100 puan karı görünce geri veriyorlar, Bazen sp artı ise,300 puan çıkartıp,kademelere yüklü mal yazıp zorla tahtayı yukarı götürüyorlar yeniden basıyorlar, yani her zaman doldur boşalt yapıyorlar,
Kelebek ,ejderha yöntemi ağırlıklı uyguluyorlar,..
Peki bunu bizler yapabilirmiyiz,yapamayız.Çünkü yeterince paramız yok.
Bizim yaptığımız nedir. 100 lot bilemedin 200 lot al ve kenera çekil,Ve aval aval ekrana bak.
Adamlarda her an 20.000 kontrat açacak para var. 100 puan karı görünce basıyorlar geri alıyorlar,Seans sonunda 1000 puan net kar...
Bizde beklıyecegızde kar edelim, 200 puanı da begenmıyoruz, Neymıs karda oturmak lazımmıs, Trendde oturan kazanırmıs falan fılan, Bunların hepsı hıkaye.
Yatayda basıyor shortu IS Yatırım Cuma gunu, kapanısa yakın da aynen 1000 puan basıp para gucuyle 17:00 dan 17:15'E kadar 1000 puan bastıgı malı gerı alıyor.Indikator sat veriyor bızler geceye short gırıyoruz,Gece de sabaha kadar dow ne yapacak başını beklıyoruz.
Malı basan zaten toplamıs verdıgını 15 dakıkada, dow ne yaparsa yapsın, Is yatırımın umurundamı...
Bununla ındıkator ne yapsın ....
Bu ısın cozumu cok paran varsa kazanırsın...
Yer imleri