Sayın Teo,
sizin uzun zamandır benim yönümde düşünmediğinizi zaten biliyorum, kişisel takdirinizdir.
bazı şeyler bilinir, dönersiniz eskilere herşeyi görürsünüz.
benim size sistemimi ve indikatörlerimi ve analizlerimi açıklama zorunluğum yoktur. sizinde bana yoktur. istereseniz yaparsınız.
yanlız burada yukarıda bahsettiğiniz gibi kaptırılan hiçbirşey yoktur. neye kaptırılmıştır açıklayabilirmisiniz, o zaman herkes kaptırmıştır, forum olmamalıdır.
borsacı olan herkes iflas eder önce yada sermayeyi azaltır (garantidir) , zaten kaybetmeyen sonradan borsacı olamaz, yıllar geçince eğer birşeyler öğrenirse başarılı olur veya olmaz. neyse,
ben kendim için söyleyim borsada kaybetmem şu an mümkün değildir. önce kaybettim sonra kazandım. onu çözdüm. geri dönsem artık kaybetmem mümkün değildir. yüzde 0 ihtimaldir.
ama o iş benim için bitmiştir.
voba geçtim. geçince kaybettim çünkü bilmiyordum, şimdi biliyorum, artık burada da kaybetme durumum yoktur. ve kazanıyorum.
ister inanın ister inanmayın.
ben kimseye bir öneri vermedim, hep durumu yazdım. hatta vob için yazmıyorum dikkat ederseniz.
gün gün hafta hafta amerika için yazdıklarım hatalı çıktımı hiç.
burada BAO yu ben 1 ay önce yazdım, Baybars Sezen dün.
desteklerin tutmadığını nasıl söylüyorsunuz, biraz dikkat etseniz, 3 ünden bir hep tutuyor.
ikisi tutmuyor nedenmi? sarkıyor üstte kapatıyor.
yukarıdada tam tersi hep tutuyor. üste çıkıyor 2 tanesi sebebi kandırmak için.
ve siz napıyorsunuz ben biliyorum. kızmayın yalnız.
hep orada bir yerlerde aşağı dönmüşken erken alıyorsunuz, ya da yukarı başladığında erken satıyorsunuz.
kaç kere sizin girdiğiniz noktaların yanlış olduğunu gördüm.
bu mesajın sonundaki boynuzu kulağı anlamadım nedir bu.
sevgiler.
Yer imleri