Sayfa 3374/13018 İlkİlk ... 237428743274332433643372337333743375337633843424347438744374 ... SonSon
156216 sonuçtan 40.477 ile 40.488 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    Eski Saray
    Teşekkür Teşekkür 
    5.603
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.611
    Toplam Teşekkür
    2.720 Yazısı Teşekkür aldı

Ahanda büyük resimdeki yeni plansım....

Teo mun Çamaşır ipleri bana ne diyor?

TOBO bitmiştir...

Aşağı kamalar yukarı kopar.. Fakat bölgede mavi daire içine aldığım bir KEDİ mevcut.. Eğer kama formasyonu çalışırsa (beklentim dışına çıktı) yukarı 3500 puan marj bulunmakta..

Şu anda kamanın dışındayız.. Yani yukarı kopmuş bir görüntü mevcut.. Eğer tekrar kamanın içine girer ise 24.900 alt bandı..

Öncelikli olduğu takdirde olsası yukarı hareket bence satış fırsatı olacaktır. 28.700 ve 29.300 kaya gibi dirençlerdir..

Aşağısında destek yaklaşık23.900 - 700ler var ki.. Bu da 120 dakikalık periyotta yaklaşık KEDİnin hedefi...Aynı zamanda alçalan kanalın üst band desteği..

Günlükte meydana gelmekte olan KEDİ nin ise boyun çizgisi 25.500 lerde kırılıyor.. Aşağı hedefi yaklaşık 3300 puan.. Yanii 22.200 ler görülüyor..

Konu catedral tarafından (18.01.09 Saat 00:02 ) değiştirilmiştir.

2. 7 Kullanıcı catedral tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

bir süre önce Sayın Mersiyk analizlerimi beğendiği için bana köşe açayım diye teklifte bulunmuştur.

bende işlerim yoğun olduğu için bu aralar yazı yazamayacığımı belirtmiştim, bu sorumluluğu almaya da niyetim yoktu esasında.

biraz önce köşeyi açtım diye bir özel mesaj geldi.

bende şereftir deyip yukarıdaki teşeekür mesajlarını yazdım ve teşekkür ettim.

benim istemimle olan birşey değildir. zaten topicte istemiyorum aslında.

aramızda özel mesajlaştık biraz önce Sevgili Mersiyk ile herkesin seçmece yazıları için bir bölüm açacakmış.

sevgiler.
    Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür
    2.197 Yazısı Teşekkür aldı

valla kama mama bilmem ben. benim sistem arkana bakmadan sat diyor. zaten haftasonu iki kucuk banka daha gitmis.
    "Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!

5. 3 Kullanıcı nunu tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    958
    Toplam Teşekkür
    382 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir yazımda sayın Ozkan'a,

Gezegensel elipsel ve açılara fiyat neden uymak zorunda.Fiyatın hafızası varmıdır.Matematik bilirmi,astroloji bilirmi...

Bunu hep şuna benzetirim..

IŞIĞI KAPAT--- KOMUTAN

DUŞU KAPAT----KOMUTAN

Yani birileri bunların çalıştığını iddia ederek , bu kuralları uygulatarak ne yapmak isterler.

Ben şu an desemki mesela, Fiyatlar Jüpiter hareketlerini taklit eder.Ve bu konuda kitap yayınlasam,Ve insanlarda bunları çalışıp buna göre alım satım yaparlarsa,ve bizim vobda tüm kişiler al sat kurallarını Jüpiter yönünde yapsa, gavurda gelse, aaa..Turkiyede Vobda Jüpiter acaip çalışıyor.Hadi para yapalım....

Oldumu şimdi bu....

Tek ay geldi sat, çift ay geldi al...Ne güzel .....

Şöylede denemezmi, günler tek olunca al, çift olunca sat.Sabah Japonya eksi olunca sat, artı olunca al.

Takaslar artıda al, ekside sat...

Efg alıyor al, satıyor sat....

Dax çıkıyor al, düşüyor sat...

Teorik fiyat altında al, üstünde sat..

Pivotu geçti al, düştü sat...

Zart oldu al, zurt oldu sat...

Bush geldi sat.Obama geldi al...

fiyatın hafızası yoktur, fiyat canlı değildir malum, ama fiyatı hareketlendiren insanın hafızası vardır, hepsinden önemlisi sürü psikolojisi vardır, bu psikolojik etkiyi ölçebilmek için kimisi ew kullanır, kimisi gann kullanır kimisi astro finans. burada sığ ve yapay bir tartışmanın içine kendimi sokmam, vobta o çalışmaz bu çalışmaz ta işlemez, o .ok, bu kaka demenin alemi yoktur, ew ye inanmam, ganna gülerim, asto finansla gıçımı silerim, teknik analize inanmam vs. vs. sahi teo var mı beğendiğin bir yol, attıklarında dahil, para verip aldıklarında dahil, market profil den de vazgeçince ne yapacaksın sırada ne vardır?

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı catedral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaya gibi dirençlerdir..
    kaya gibi dirençleri, kaya gibi spekülatörler, kaya operasyonları ile bir anda delip,millete malı kucağına bıraktıktan sonra, kaya gibi desteklerde tutunup, orada milleti yeniden kaya gibi mallatıp, kaya gibi destekleri kaya gibi hareketlerle geceyi milleti kaya gibi shortlatıp, sabahada kaya gibi ters bir gapla , kaya gibi parasız bırakacaklardır..

Bu öngörüm tutarsa bende kaya gibi övüneceğim.... hehehehe
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8. 2 Kullanıcı teo tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Eski Saray
    Teşekkür Teşekkür 
    5.603
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.611
    Toplam Teşekkür

Alıntı nunu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla kama mama bilmem ben. benim sistem arkana bakmadan sat diyor. zaten haftasonu iki kucuk banka daha gitmis.
    Zaten benim çamaşır ipleride öyle diyor... O iplerede gavurun donunuı as diyor.. Araya long ısrarcılarının gömleklerini de mandallayabilirsin diyor..

10. 3 Kullanıcı catedral tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı mozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiyatın hafızası yoktur, fiyat canlı değildir malum, ama fiyatı hareketlendiren insanın hafızası vardır, hepsinden önemlisi sürü psikolojisi vardır, bu psikolojik etkiyi ölçebilmek için kimisi ew kullanır, kimisi gann kullanır kimisi astro finans. burada sığ ve yapay bir tartışmanın içine kendimi sokmam, vobta o çalışmaz bu çalışmaz ta işlemez, o .ok, bu kaka demenin alemi yoktur, ew ye inanmam, ganna gülerim, asto finansla gıçımı silerim, teknik analize inanmam vs. vs. sahi teo var mı beğendiğin bir yol, attıklarında dahil, para verip aldıklarında dahil, market profil den de vazgeçince ne yapacaksın sırada ne vardır?
    sırada olan bir şey yoktur, tüm sıradakilerde çalışmamaktadır.Ama bunu galiba ilk farkeden benim en azından...

Ama bulursam , tüm sevgimle ve samimiyetimle paylaşacağımdan emin olabilirsin Sevgili Dostum....
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

12. 1 kullanıcı teo tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Bu arada Hedefonline dan para çeken varmı, geri ödemelerde sorun yaşayanlar oldumu....

Teşekkür Teşekkür 
    588
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.498
    Toplam Teşekkür
    784 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı nunu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Size katılmayı cok ısterdım sayın NUNU, ancak düşüş kesinlikle bitmiştir yön pazartesiden itibaren yukarıdır, mınımum hedef 39.XXX.

(Kaynak; yanlıslıkla kong kalmamdır, sevgıler saygılar)

15. 1 kullanıcı tuareg tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı mozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne yapacaksın sırada ne vardır?

kişisel fikrini öğrenmek istiyorum, cevaplamak istemeyebilirsin, bu sorunun cevabı yeterlidir benim açımdan düşüncenizi öğrenmek için.

Fiyat hareketleri RANDOM mıdır, değilmidir...

Sevgiler...

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür
    2.197 Yazısı Teşekkür aldı

kişisel fikrini öğrenmek istiyorum, cevaplamak istemeyebilirsin, bu sorunun cevabı yeterlidir benim açımdan düşüncenizi öğrenmek için.

Fiyat hareketleri RANDOM mıdır, değilmidir...

Sevgiler...
    unpredictable'dir.
    "Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!

18. 1 kullanıcı nunu tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Eski Saray
    Teşekkür Teşekkür 
    5.603
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.611
    Toplam Teşekkür

Bu arada Hedefonline dan para çeken varmı, geri ödemelerde sorun yaşayanlar oldumu....
    Ben hiç alamadım...

Ama benim orda zaten param yok ki!

20. 1 kullanıcı catedral tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)