selam millet,
uykuma yenik dustugum icin dunku pozisyonumun karini 250 puanda noktalayip 33200'den tekrar kisaya dondum. S&P'de 856'ya dikkat.
selam millet,
uykuma yenik dustugum icin dunku pozisyonumun karini 250 puanda noktalayip 33200'den tekrar kisaya dondum. S&P'de 856'ya dikkat.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
32900 den %20 uzun
eeee hadi garann yapma böyle naazzzz
ters köşe olması için verinin biraz iyi gelip yukarı topuklamamız gerek
bir short sinyalini bile sonuna kadar götüremedik.trenden erken indim.33000 flat.
sistem short devam diyor.
ABD perakende satış verisi kötü geldi: Beklenti % 1,2 düşüş fakat gelen veri % 2,7 düşüş
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
en azılı ayu benmişim demekki..dünkü kısalarla bekliyorum hiç kıpırdamadım..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri