33275 tekrar uzunum.
33000e ilk selamı ben çakayım...
Konu hexen tarafından (14.01.09 Saat 16:05 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ha gayret kır 32,800 ü yaslanayım arkama![]()
32975 flat bakalım tepişsinler
FULL SHORT EFSANESİ
şunu bilinki prensim, krizin, DJ'i ve onun görkemli şirketlerini yuttuğu çağdan sonra, dünyada o güne değin görülmemiş bir çağ başladı. Efsane Ayuların oğullarının doğduğu bu çağda, yeryüzündeki boğalar, gökyüzündeki yıldızlar kadar seyrek, fakat belirgindi. işte o çağlarda Astatin geldi, bu kara saçlı şahin bakışlı yiğit bütün long pozisyonları ayaklarının altında ezmek istiyordu"
Konu Astatin tarafından (14.01.09 Saat 16:12 ) değiştirilmiştir.
BANGA mühim
çarşamba itibarıyla oluşan 7-10 gün düşüş senaryo hafta sonuna kadar aynen devam ediyor. yanlız artık sayılı günleri kaldı.
dip görülünce ki iki ihtimal var ilki 8100 den ikincisi 8200-8300 arasından dönüş sonrası cuma dahil önümüzdeki hafta içinde güzel bir long fırsatı yakalanacaktır.
sevgiler.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ya benim birde piramit duası yazmam lazım![]()
BANGA mühim
sindi 33025 yeresi graf onem yeresi amma 33025 yeresinin asayasında negative sınır bolgesi var ....32825 ..33025 yeresi kucuk kurt kapan orya dikat olun...
32825 asayası dusme hızlı yapar dikat olun
belli kitle halen arka yaslandı short tutyor... amma onlar spot 100 endeksde 25275 dikat izliyor..
neden spot 100 25275....
dun 25200 yeresi ondemde di artık ora 25275 yeresi...
Konu hexen tarafından (14.01.09 Saat 16:14 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri