hexen diskodan vazgeçtim..DJ i 8280 yeresine götür yeter
BANGA mühim
Bir şey dikkatimi çekti...HELLİM in unvanı "Sistem Kontrolcüsü", Mersiyk'nın ise "Moderatör"...burda bile rütbe olayına mı girilmiş acaba![]()
BANGA mühim
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
geceye 1/3 short girdim 34175 den bana gorede 34500-34700 arasında biryerde takılır bu endeks orada kalanlarıda shortlucam..bugun resmen piyango vurdu ucuz kurtuldum persembeden beri tuttugum kısalardan neredeyse kar edemicektim şükür ettik... 32300 den acılan longlarda iş gördü 34200den vedalaştık en son geceyede 34175den shortlayıp girdik
BU akşamki DOW 15 dk.lık grafigini gördünüz mü ? Shark- grafiği.. Köpekbalığı dişi diyorlar. Zig-Zag Zig- Zag ..
Bakalım şimdi nolucak ? Köpekbalığı dişinden sonra yukarı gittiğini hiç görmedim..
http://www.bloomberg.com/?b=0&Intro=intro3
Dow grafiği. Tam SHARK olmuş...
dow SHARK.
CATEDRAL nerdesin..sende 300 puan bi alacağım vardı..yarın onu alayım diyorum
BANGA mühim
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri