Spotun kapanışına göre vob kapanışını çok attım galiba, ama spot açık olsaydı düşecekti, vobda 33725 e gelirdi buna inanıyorum, o zaman haftayada kalabilir bu beklenti, saygılar.
Spotun kapanışına göre vob kapanışını çok attım galiba, ama spot açık olsaydı düşecekti, vobda 33725 e gelirdi buna inanıyorum, o zaman haftayada kalabilir bu beklenti, saygılar.
Short çığlıkları uçuştuğuna göre long zamanmıdır nedir..hatta şöyle diyeyim 34225 long!!!! (şaka şaka ...flat)
BANGA mühim
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Esasen bugün sabah ilk seans gördüğü düşük seviyelerde saatlik olarak kuvvetlendi sat sinyali, 10:00-11:00 gibi hızlanıp gidecekti aşağıya müsade edilmedi daha akşama çok var hesabı yapıldı, ordan çektiler yukarı 1000 puandan fazla, anlıyacağınız çek bas yaptılar bu sinyali görünce, kapanışa kadar bastılar vay beee, müthişş...
geceye son poz shortlarla girdim. .. hareketli gündü .. iyi haftasonları ......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yuhh yani taş diil kaya atmışssın..
35.400 den de kısaldım... Yarısını 34.300 den kapattım .. yarım pozisyon kısa girdim hafta sonuna...
Selçuklu msn de şahit oldu kısaldığıma... O sistemle kısaldı.. ben 35.575 te huylandım.. 15 dakkalık sata geçince 5 dakkalığı beklemedim. Benim OBO menüm var çünkiii...
NOT...Önceki mesajıma ektir..
Stop zaten yazılıydı.. Al geldiğini de Vob trader tel msg attı dışarıdaykenAyrıca dakika dakika treydleri yazmak zorunda diilim.. O kadar becerikli de diilim.. Sistem al versede benim beklentime ters olduğu için rahat olmuyorum o zaman.. O yüzden de yazamıyorum genellikle.. Yani sitiressss basıyoooo...
Konu catedral tarafından (09.01.09 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir.
vay be ne verişti o be.şiir gibi.
ALLAH'tan sistem 16:00 barında ala falan geçmemiş.yoksa 1 saatte gacırt -1000 yerdik.aman diyim.
kaldık cıscıbıl malsız çulsuz izliyok.
aslında yükselişte risk alıp 35.500/600 lerde SHORT yapılabilirdi.AL sinyali gelirse STOP yemek koşuluyla.yapmadık o cambazlığıda.
FLAT olarak evin yolunu tutuyoruz.bu hafta +2.000 puan alabildik.trenden atlamasak +4.000 olacakmışık.gitti ayın bir haftası kaldı 3 hafta.
bi daha atlamıycam trenden.wayomini wayomini diycem bende.![]()
35000 kısalar hala devam iyi kar bıraksınlar artıkk en son 2500puan kardann 600puan zararla kapattım cok acıttı
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri