Iyyy bi dakka. Dolar çok az tepki vermiş. Shortları satıp Dolar mı alalım ?
Iyyy bi dakka. Dolar çok az tepki vermiş. Shortları satıp Dolar mı alalım ?
Şunu da düşünmek lazım Vob30 hala spot endeksin 400 puan üzerinde. Ya bi de altına gelirse. Hiiih maazallah. Daha önce oldu bu.
Freni patladı bunun, pazartesi 34000 in altından açılış uyar, saygılar.
bu sistemleri operim ben olmasaymışş saglam zarar yazdırırmışş 35000 kısalar devam direkten döndüm resmenn
34925 kısa
34000 altına şimdiden sarkarak kapatacak sanırım, 33725 gibi kapanış tahminim, saygılar.
benim yerem geberdi resmen
bull market bravo valla diye diye düşürdün piyasayıhaftasonuna kısa...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
discovery tv daldıdım ekran son baktımda 35550 di terkar baktımda 35300 du 2 opsion var dedim 35000 yeresinden donme potans/34000 yeresine gitme amma ben 35000 yeresinden doncek dusundum ondan 35300 35150 ek long ettidim
35000 flat oldudan sonra benim short malyet yok
34000 yeresine gider eyer ordan long etceyim gelmese haftasona tam flat girceyim
systems
5 dakk short 15 dakk short gun short
Konu hexen tarafından (09.01.09 Saat 18:11 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
DJI için beklentisi olan?
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri