Sayfa 2848/13018 İlkİlk ... 184823482748279828382846284728482849285028582898294833483848 ... SonSon
156216 sonuçtan 34.165 ile 34.176 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

yaz yaz yaz sonra biri ciksin insanlari aptal yerine koyma desin,yemin ediyorum iyilik yaramiyor

vobtrader arkadasim beni yasaklilar listenize almadan tekrar yazmiyorum burada

YONETIMDEN RICAM VOBTRADER TARAFINDAN YASAKLILAR LISTESINE ALINDIGIMIN TEYID EDILMESINI ISTIYORUM
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN

Teşekkür Teşekkür 
    397
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    71 Yazısı Teşekkür aldı

Bu kadar agresif olmayalım
    Yazıların bir kısmı gerçekten ilkokul çocuklarının yaptıkları gibi diğeri ile dalga geçen tarzda. Burada VOB'u öğrenmeye gelen de var profesyonel işlem yapan da.
    Arkadaş genel nezaket kuralları içinde olmamız gerektiğini yazdı o kadar.
    Yani sanal değilde bir arada olsak kavga mı yapacağız?
    Yeni idim kardeşiniz oldum

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

03.12.2008 10:58:04 UBS, 2009 YILINDA S&P 500 ENDEKSİNİN YÜZDE 53 ARTMASINI BEKLİYOR
    UBS, 2009 yılında ABD ve Avrupa'da hisse senetlerinin global resesyon rüzgarlarına direnmesini ve yükseliş göstermesini beklediğini bildirdi.

UBS stratejisti Davin Bianco dün yayınladığı raporda, 2009 yılı sonunda S&P 500 Endeksi'nin yüzde 53 yüklereke 1.300 puana yükseleceğini tahmin ettiklerini bildirdi.

UBS'in Londra'daki stratejisti Nick Nelson ise, Londra'da FTSE 100 Endeksi'nin gelecek yıl yüzde 41 artışla 5.800 puana çıkacağını tahmin ettiğini belirtti. Foreks Haber Merkezi
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı bonnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kadar agresif olmayalım
    Yazıların bir kısmı gerçekten ilkokul çocuklarının yaptıkları gibi diğeri ile dalga geçen tarzda. Burada VOB'u öğrenmeye gelen de var profesyonel işlem yapan da.
    Arkadaş genel nezaket kuralları içinde olmamız gerektiğini yazdı o kadar.
    Yani sanal değilde bir arada olsak kavga mı yapacağız?
    bir arada olsak zaten muhatap almam

sikintimiz sanalda olmamizda

o sebepten dolayi muhatap olmamak icin yasaklilar listesine alinmayi rica ettim

en dogal hakkim bu benim herkese saygim var.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    161
    Toplam Teşekkür
    85 Yazısı Teşekkür aldı

herkese kolay gelsin

geri gelmekle hata yaptigimi birkez daha anlamis bulunuyorum

herkese bol kazanclar

kimseyi aptal yerine koymayalim

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür
    1.827 Yazısı Teşekkür aldı

herkes bi artis olmuş 2 kuruş para kazanınca kendini bi halt sanıyor ya. töbe yarabbim. yönetim alın bu adamı benim yasak listeme. nasıl yapılıor ben bilmiyorum. sanki bu forumun ahalisi geri zekalı da nasıl işlem yapcanı bilmior. follow efendinin uyanın demesiyle dsi alıomuş almayın satıomuş satmayın demesiyle işlem yapacak. ben de iq testi istiyorum yönetimden herkes iq testi sonucunu bildirsin. iq su düşük olanlar follow efeyi yasaklamasın iq su yüksek olanlar yasaklasın. hey allahım ya.nerde var böle saçmalık. korkan çekinen adam kaçar. demekki sen follow efendi ben den çekiniosun ki yazılarını okumamdan gocunuosun. ilginç. yapsın yönetim gereğini
    Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.

Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

Follw dostum gitme, geri gelmekle çok iyi yaptın çünkü..

Sabah dün gece düşündüğümü telefonla yaptım, kısa pozdayım, açılış yukardan olmadı ama dedim biraz kısa yapayım, sonra tekrar telefon baktım fiyat düşmüş tekrar kısa poz artır pozisyonları tamamla şeklinde, şimdi ancak pc başına geçebildim, saygılar

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı serkanyurttas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Piyasa Iyice Karıstı Yön Kalmadı Yarın Avrupada Faiz Indirim Günü Yukarı Yapmaları Lazım Abd De Hangi Faiz Indiriminde Piyasalar Asağı Gitti Indirimden Sonra Belki Olabilir çok Volatiliz Bu Ara 26800 33500 Yükselişinin Yüzde 50 Seviyelerinden Döndük 29750 32100 Yükselişinin Yüzde 38,2 31000 Lerden Geçiyor 30400 Altı Yeni Düşüş Dalgası Baslatır Kısa Devam Ama Pek Rahat Değilim Bej Book Adp Izlenecek Bej Book Kötü şeylerde Olsa Doğruyu Söylüyor Bej Bookdan Sonra Bazen Yukarı Bazen Asağı Gidiyor Hiç Belli Değil Neyse Slmlr
    Kendiznizi şartlamayın indirimler yatersiz kalırsa aşağı yapar.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Teşekkür Teşekkür 
    106
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    90
    Toplam Teşekkür
    64 Yazısı Teşekkür aldı

Dün Biz Yüzde 5 Düşülerdeydik Dax Yüzde 1,70 Lerden Fazla Düşmedi Dönüş Oldu önceki Gün Dax Bizden Fazla Düşüyordu Dahada Düştük Bugün Dax Daha Fazla Düşüyor Yorumsuz Ilk 3 Günlük De 6200 Satmıs Efg Tgb Ykb Ilk 3 3500 Almıs Akm Dsı Sky Dolar Zaten Baskı Altında Bilmem Nedendir Iym De 48000 Short Olduğundan Mı Dolarda

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendiznizi şartlamayın indirimler yatersiz kalırsa aşağı yapar.
    faiz indirim günlerinde avrupanın arttığını hiç görmedim daha.

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    03.12.2008 10:58:04 UBS, 2009 YILINDA S&P 500 ENDEKSİNİN YÜZDE 53 ARTMASINI BEKLİYOR
    UBS, 2009 yılında ABD ve Avrupa'da hisse senetlerinin global resesyon rüzgarlarına direnmesini ve yükseliş göstermesini beklediğini bildirdi.

UBS stratejisti Davin Bianco dün yayınladığı raporda, 2009 yılı sonunda S&P 500 Endeksi'nin yüzde 53 yüklereke 1.300 puana yükseleceğini tahmin ettiklerini bildirdi.

UBS'in Londra'daki stratejisti Nick Nelson ise, Londra'da FTSE 100 Endeksi'nin gelecek yıl yüzde 41 artışla 5.800 puana çıkacağını tahmin ettiğini belirtti. Foreks Haber Merkezi

bunu düşünmelerinin sebebi gelecek sene 9 uncu aydan sonra ekonomilerin düzeleceği beklentisi.

borsalar 6-9 ay önce fiyatlar teziyle mantıklı.

benim düşünceye uygun. şimdi 3-4 ay ayı rallisi (yeni dip yok), sonra çöküş (yeni dip var) ve ayı piyasası bitiş. ralli ve güzel bir 2009 kapanışı.

sevgiler.
    Konu jelibon tarafından (03.12.08 Saat 12:46 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jelibon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunu düşünmelerinin sebebi gelecek sene 9 uncu aydan sonra ekonomilerin düzeleceği beklentisi.

borsalar 6-9 ay önce fiyatlar teziyle mantıklı.

benim düşünceye uygun. şimdi 3-4 ay ayı rallisi (yeni dip yok), sonra çöküş (yeni dip var) ve ayı piyasası bitiş. ralli ve güzel bir 2009 kapanışı.

sevgiler.
    benim senaryoma da çok uyuyor.. 3 ay yani şubatın sonuna kadar ralli bekliyorum...sonra 4-5 ay katliam olacak...temmuzda ise en dibi göreceğimize inanıyorum...sonra ise 2009 sonuna kadar ralli...şubat da garantiyi satıp..temmuza kadar hisse almadan bekleyip...temmuzda; garantibnk,işc,akbnk ve tebbnk almayı düşünüyorum..
    Konu abka tarafından (03.12.08 Saat 13:03 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)