mokoko bitti
simdi kokoslama basliyor
yani bir nevi mokoko
mokoko bitti
simdi kokoslama basliyor
yani bir nevi mokoko
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Slot makinası dönmeye başladı.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
dikkat edin artik doceyi ters bacak olarak kullanmaya basladilar
ky nin doce islemlerine karsi hassasiyetini biliyolar
genelde doce ile paralel poz aliyor ky gun ici
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
doce aliyor diye almayin
veya satiyor diye satmayin
roller terse dondu
fdow 8330 dan net sat geldi..dolar uzun çemberinde flat,vob ise kısa çemberinde flat devam ediyor..
Konu abka tarafından (03.12.08 Saat 11:38 ) değiştirilmiştir.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Yukarıda 31850 seviyesi kısa vadeli direnç
Aşağıda 30700 ve 30200 seviyeleri kısa vadeli destek gibi duruyor
Yeni idim kardeşiniz oldum
ben kimseyi aptal yerine koymuyorum cunku daha 1 hafta oncesine kadar bende o sekilde trade ediyodum fakat taktik degistirdiler eskiden efg kaybeder doce mali gotururdu simdi efg alip doce terse yatiriyor
insanlara bilgi veriyoruz hatali oluyoruz
bende sizden birsey rica edecegim
lutfen beni yasaklilar listenize aliniz
yazilarimi okumanizi istemiyorum
dax 4435 civarı kısa vadeli destek
Yeni idim kardeşiniz oldum
Piyasa Iyice Karıstı Yön Kalmadı Yarın Avrupada Faiz Indirim Günü Yukarı Yapmaları Lazım Abd De Hangi Faiz Indiriminde Piyasalar Asağı Gitti Indirimden Sonra Belki Olabilir çok Volatiliz Bu Ara 26800 33500 Yükselişinin Yüzde 50 Seviyelerinden Döndük 29750 32100 Yükselişinin Yüzde 38,2 31000 Lerden Geçiyor 30400 Altı Yeni Düşüş Dalgası Baslatır Kısa Devam Ama Pek Rahat Değilim Bej Book Adp Izlenecek Bej Book Kötü şeylerde Olsa Doğruyu Söylüyor Bej Bookdan Sonra Bazen Yukarı Bazen Asağı Gidiyor Hiç Belli Değil Neyse Slmlr
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri