Ama Bi Dönem Akücünün Yıldızının Nasıl Parlak Olduğuna Sonra Akücü Lakabını Aldığını Belkide Kasıtlı Yorumlar Yaptığını Ep,m,z Biliyoruz
Ama Bi Dönem Akücünün Yıldızının Nasıl Parlak Olduğuna Sonra Akücü Lakabını Aldığını Belkide Kasıtlı Yorumlar Yaptığını Ep,m,z Biliyoruz
selamlar
şu an itibariyla GBPUSD paritesi düne göre -85 PIP aşağıdan açıldı
yani yaklaşık %-6 düşüş var
eğer sabaha kadar EURUSD ya da GBPUSD toparlanmazsa
biz de sert aşağı açabiliriz VOB da
diye düşünüyorum
saygılarımla
Konu semerkandi tarafından (17.11.08 Saat 00:02 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Sanırım Yaşar hoca, euro/usd da 1,29 yukarı kırılınca yanılmaya başlayacak bile1,29 kırılınca ne halt olacak yazmamış? Altın dolar hepsi çorba olmuş yazısında, dolara hucüm olduğunu biliyorda, eur/usd 1,16 geldiğinde borsalar en fazla nereyi görür hesabı nerde , dow için 4000-5000 iddialı olmuş, bu yazısından anlaşılacağı üzere, kriz henüz dip yapmadı Yaşar bey e göre, kısaca böyle yazsa olurdu, ama bihalt biliyomuş gibi sayfa doldurmuş, yada tek bildiği şu kaos ortamının her an destek direnç seviyelerini kırabileceğini hesabedemiyor olsa gerek, düşüşten o kadar eminki, eur/usd 1,29 u yukarı kırmayackmış gibi yazıyor, hadi kırdı diyelim hocam, hemde epey bir müddet üzerinde kalırsa, o zaman ne olacak piyasalarda, gümüş tepe mi yapacak yoksa alüminyumun ingotu mu düşecek
, seneye bu yazıyı okutacaksın millete de, haa bak ben ne dediydim ne oldumu diycen.
![]()
Yaşar hocanın yazılarının içeriğini fazla kale almamak gerek, fakat fazlada dalga geçmemeli, çünkü adamın hangi yazdığıyla dalga geçilse, yazdıkları gerçekleşti, kaale almadınızmı problem yok.
Bu yazısını dikkate aldığımdan değil, Yaşar hoca yazılarının gösterge niteliğinde olduğunu belirtmek istedim, dikkat edin isterseniz sizde görceksiniz.
Ben bu tip olayları gözlemlerim, göztergeden güzel gösterir durumu, aracı kurumun vıp salonunda sigara içilmiyor, sigara içilen bir ara var, herkes oraya çıkar, fakat orada izmarit bolsa, anlıyorumki o gün alsatçılar sıkıntıdan fazla sigara tüketmekte ve aşağı yukarı yazılan emirleri bir türlü gerçekleşmemekte, yani piyasa yatay, fazla izmarit yoksa adamlar al sat yapıp aşağı yukarı emir yazmaktan dışarı çıkıp sigara içemiyolar kazanıyolar yada kaybediyolar, ama sonuçta yataylığı çaaat diye eleveren bir göstergem var
saygılar.
-FED sadece ABD yi kurtaramazken, IMF gelişmekte olan ülkeleri kurtarabilir mi?
- G1 (ABD) kendini kurtaramıyorken, G20 dünyayı kurtarabilir mi ?
- USDTRY 1.618 şu an...IMF ile anlaşmaya yakın olunduğunun haber bültenlerinden geçmeye başlamasından sonra bile...
Soruların yanıtları gayet net...E o zaman 38000 den açtığımız kısaları 36000 dan kapatmış olmanın hüznü düşer bize
Bir AYI rallisi yaşansada fırsat bulsak![]()
BANGA mühim
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
dostum eğer ki düşeceksek ki ortam yeniden teknik olarak uygunlaşıyor....
pariteler dahil mutlaka kısa yapma fırsatları verecektir diye düşünüyorum....
bende pariteler bu gece ile sinyalleri çaktı...ama vakit var diyor aceleye gerek yok fırsatlar çok.....
bu arada her yerde teknik durumlar vahim gidişatı göstermeye başladı....bu durum beni biraz kıllandırıyor....yani bu sefer bu kadar kolay ekmek çıkmaz gibi geliyor.....biz sistemlere uyalımda artık gerisi ne olur göreceğiz....
bu arada ara sıra parite yorumları yollarsan sevinirim.....
olmazsa yeni bir topik aç istersen....
kolay gelsin...
bol kazançlar dilerim....
Konu enorton tarafından (17.11.08 Saat 02:32 ) değiştirilmiştir.
tüm doğru bildiğiniz şeylerin aslında kocaman bir yalan olduğunu öğrenince belgeleri ile, sanırım herkesin hayatı birden değişir, önce kabullenmek istemez, ama zamanla, daha sağlıklı olarak çevresini incelemeye ve gözlemlemeye başlayınca,acaba doğru olabilirmi diye düşünmeye başlayınca değişir gibi geliyor.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
gunaydinlar...cuma gunu gelen al sinyali dogru bir sinyale benziyor simdilik...
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri